2777
2789
عنوان

بچه ها نیاز به همفکریتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 43 پست
تو فکرش هستم خخخ چشم عزیزم امیدوارم برای برادرزادش عمه خوبی بشه مامان برادرزادشو که خیلی زخم و زیلی ...

انشاالله بسلامتی و دل خوش بهترینش نصیبت شه

نترس گلی عمه ها واقعا خوبن منکه عاشق برادرزاده هامم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فکرش هستم خخخ چشم عزیزم امیدوارم برای برادرزادش عمه خوبی بشه مامان برادرزادشو که خیلی زخم و زیلی ...

برداشت من از رفتار خواهرشوهرت اینه که وقتی شرایط بدی داره دوست داره بقیه م داشته باشن مثلا چون قرص اعصاب میخوره دوست داره همه ادما قرص اعصاب بخورن.میگه چرا من و بقیه نه.حسادتش باعث میشه اینطوری رفتار کنه و اون بیشتر داره خودشو اذیت میکنه.

سعی کن باهاش صمیمی نباشی تا باهات راحت نباشه ونتونه تیکه بندازه

متاسفانه سال اول ازدواجم کم تجربه بودم و تا تونستم صمیمی شدم. بعدش متوجه اشتباهم شدم. از اول باید تو چارچوب رفتار میکردم. البته اینا هم خانواده بدی نیستن ولی از طعنه های این خواهر شوهرم عاصی هستم 

انشاالله بسلامتی و دل خوش بهترینش نصیبت شه نترس گلی عمه ها واقعا خوبن منکه عاشق برادرزاده هامم.

الهی آمین عزیز دلم 

خدا تورو برای برادرزاده‌ات حفظ کنه عمه مهربون 

برداشت من از رفتار خواهرشوهرت اینه که وقتی شرایط بدی داره دوست داره بقیه م داشته باشن مثلا چون قرص ا ...

چی بگم.. خدا به قلبش آرامش بده. منم هیچوقت جواب ندادم گفتم شخصیتمو پایین نیارم. ولی این بار اسم خانوادمو آورد خیلی دارم خودخوری میکنم . 

چی بگم.. خدا به قلبش آرامش بده. منم هیچوقت جواب ندادم گفتم شخصیتمو پایین نیارم. ولی این بار اسم خانو ...

خوب کاری کردی جواب ندادی چون در اون صورت باهم دیگه فرقی ندارین و این مسایل اصلا قشنگ نیس که بخواد ادامه دار شه.بدون داره خودشو اذیت میکنه.خانوادتم قرص نمیخورن پس ناراحت نشو و جدی نگیر

خوب کاری کردی جواب ندادی چون در اون صورت باهم دیگه فرقی ندارین و این مسایل اصلا قشنگ نیس که بخواد اد ...

مرسی عزیزم از دیروز تا الان قلبم درد گرفته بود. کمی آرام شدم مممنون از صحبتات

دست راستت رو سر من گلم خیلی خستم از تیکه هاش‌ . همیشه میترسم چیزی بگم دعوا بشه دلم واسه شوهرم میسوزه

ببین من بهت نمیگم ارتباطت رو قطع کنی و جوابش رو ندی 

بالاخره خواهرشوهرت نه یه نفر دیگه هم ممکنه یه روزی بهت تیکه بندازه دیگهخ درسته؟تو باید یاد بگیری جای اینکه خودت رو درگیر طعنه های دیگران کنی در لحظه جوابشون رو بدی 

ببین من بهت نمیگم ارتباطت رو قطع کنی و جوابش رو ندی بالاخره خواهرشوهرت نه یه نفر دیگه هم ممکنه یه رو ...

دقیقا خودم هم دلم میخواد جواب بدم . ولی تا به حال این همه تو اجتماع بودم درس خوندم سرکار رفتم هیچکس بهم تیکه ننداخت تا سعی داشتم خودمو از تنش دور کردم

ولی این خانم دقیقا زنگ میزنه که تیکه بندازه 

دلم میخواد جواب بدم بلد نیستم چطوری به خودم یاد بدم. از خنگیمه از بیعرضگیمه نمیدونم 

دقیقا خودم هم دلم میخواد جواب بدم . ولی تا به حال این همه تو اجتماع بودم درس خوندم سرکار رفتم هیچکس ...

نه عزیزم از هیچکدوم اینایی که گفتی نیست

اعتماد بنفست رو ببر بالا

برای خودت ارزش قائل شو 

نزار هیچجوره بهت بی احترامی بشه