2777
2789

قراره جمعه یا پنجشنبه برم مشهد بد من باید دیروز پری میشدم ک از شانس گوهم نشدم گفتم حداقل تا پنجشنبه تموم میشه دیگ راحتم ولی دیروز تا بعدازظهر صبر کردم پریود ک نشدم یدونه قرص ال دی خوردم گفتم بخورم حداقل نشدم دیگ نشم هرماه دو روز زودتر پری میشم ایندفعه شانس عنی من 

دیروز بعدازظهر یکی خوردم گلاب ب روتون ساعت چهار صبح ی اسهال و استفراغ بدی کردم هنوزم حالم خوب نشده ینی باز بخورم بالا میارم؟؟؟

نباید قطع میکردی خب وقتی قطع کنی بدن خودشو برای پری آماده می‌کنه آره الان هر چی قرص بندازی بالا میاری تاثیر هم نداره تازه باعث میشه کیست تخمدان هم بیاری

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نباید قطع میکردی خب وقتی قطع کنی بدن خودشو برای پری آماده می‌کنه آره الان هر چی قرص بندازی بالا میار ...

چیو قطع میکردم من اولین بار دیروز قرص ال دی خوردم ت عمرم

خب وقتی پریود نمیشم چکار کنم فردا شانس من میبینی روز خود سفر میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو قطع میکردم من اولین بار دیروز قرص ال دی خوردم ت عمرم خب وقتی پریود نمیشم چکار کنم فردا شانس من م ...

فکر کردم از قبل هم خوردی 

قرص ال دی رو یهویی شروع نمیکنن وقتی میدونی پریودت نامنظم هست باید از همون روز پنجم پریود ماه قبلت شروع میکردی به خوردن قرصا 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فکر کردم از قبل هم خوردی قرص ال دی رو یهویی شروع نمیکنن وقتی میدونی پریودت نامنظم هست باید از همون ر ...

نامنظم نبوده هرماه میشدم فوقش دو روز اینور اونور حالا نمیدونم چکار کنم ن پریود میشم ک تا پنجشنبه تموم بشع ن هم قرص ال دی بهم نمیسازع کلن شانسم ریده 

نامنظم نبوده هرماه میشدم فوقش دو روز اینور اونور حالا نمیدونم چکار کنم ن پریود میشم ک تا پنجشنبه تمو ...

برو دکتر بهت یه قرص دیگه میده برای قطع پریود هست الان اسم دقیقشو یادم نیست