2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف دادم 😓

1384 بازدید | 41 پست

من سه سال پست کنکور بودم بعد تربیت بدنی قبول شدم تو دانشگاه دولتی  ،اما بعد ی مشکلی برام پیش اومد که دیگه نمیتونم به ورزش ادامه بدم و ممنوع ورزش شدم و بعد از یکسال انصراف دادم  ،الانم اومدم شهر خودمون ،مامان بابام به چشم اضافی بهم نگاه میکنن از وجود من تو خونه ناراضین و همش میگن آبرومونو بردی الان میگن دخترشون ی لیسانس نگرفته خاک تو سرت با این انتخاب رشته ات،از اول همش میگفتن پزشکی بخون نمیذاشتن برم دانشگاه بزور مجبور بودم درسای تجربی رو بخونم ولی از خون و اینا متنفرم ،الان ۲۲ سالمه میگن بشین برا پزشکی بخون پزشک بشی ،بخدا فقط میخوام خودکشی کنم 😭کاش میمردم و انصراف نمیدادم حتی فلج میشدم به ورزش ادامه میدادم ،چه بلایی بود آخه ،همش میگن جلو چشم ما نباش برو تو اتاقت ،طاقت دیدن منو ندارن ،بابام بهم میگه مفت خور یکی هم نمیاد بگیرتش،هرچی خواستگار داشتم رد میکردن چون پول عروسی و عقد و جهاز ندارن😞

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سرکار

نمیذارن همش میگن میخوای ج.نده بشی؟ میخواستم شهر دور درس بخونم میگفتن حق نداری میخوای بری اونجا دور از چشم ما زندگی کنی؟

میفهمم خیلی سخته❤🫂بهشون توجه نکن خود خودتو درک کن اونا بیشعورن با مشاور ۱۴۸۰زنگ بزن حرف بزن واقعا ب ...

رایگانه؟ 🥺من واقعا پول ندارم

یه کاری برای خودت دست و پا کن . 

یجوری پول در بیار بالاخره .

هر چی از خونه بیرون باشی و نبینیشون ب نفعته 

اینجور پدر مادرا دشمنان در پوست دوست

چه پدر مادر های خود خواه و بی خرید ک با همین حرفا باعث تباهی بچه هاتون شدن .

بار دیگه گفتن پزشک شو بهشون بگو خودتون عرضه نداشتین پزشک نیستین . منم بچه خودتونم .یه بی عرضه ک نمیتونه یه با عرضه بدنیا بیاره 

با اینکه میدونم الان یک سری ها حمله میکنن بهم . ولی همه پدر و مادرا لایق برخورد محترمانه فرزندانشان نیستن و باید یه بچه پاچه گیر داشته باشن ک جرات نکند بهش بگن بالای چشمات کمونه

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

حالا پدر مادرت رو ولش کن جوگیر شدن 

بشین بخون هر چی قبول شدی دولتی همون رو برو 

پزشکی هم نشد نشد 

یه رشته ی متوسطی هم باشه که بتونی دو روز دیگه بزی سرکار خوبه 

بعدش میشی اقای خودت 

همونا دیگه حرفی نمیزنن

ازاین دوره های کار در داروخانه وسرم زنی بگذرون وبرو سرکار دیپلم هم داشته باشی خوبه

گواهی تکنسین داروخانه گرفتم ولی گفتن بیخود بری جایی که مرد باشه کار کنی درو ببنده بلایی سرت بیاره آبرومونو میبری😓