2777
2789

خواهرم ۳۸سالشه بچه چهارم و باردار شده البته از نظر مالی و عاطفی خیلی خوبن نگران نیستم ولی سزارین هست نگرانم براش.. دکتر خوب داخل قم سراغ دارید بگم همسرش ببرتش پیش دکتر متخصص زنان خودش بیخیال ولی من نگرانم همسرشم نگران هست بهم سپرد پرس و جو کنم برای خواهرم یک دکتر خوب خوش اخلاق پیدا کنم آخه من دیدم بیشتر پزشکا خیلی برای زنی که برای بار چهارم سزارین میشن چسی میان و دلش و میشکنن حتی دیدم خانمی یکی از بچه هاشو قایم کرده بود وقت زایمان همه اینارو وقتی خواهرم سال ۹۴باردار بود و بستری بود منم همراهش بودم بخش زنان دیدم.. راهنمایی کنید 😘

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
فقط اونجا که میگی خودش بیخیال. نگران همسرش هستم

خودش ماهه مهربونه دوست داشتنی شوهرش دیوانه وار دوستش داره.فکر میکنم به روی خودش نمیاره تا همسرش بیشتر از این نگران نشه

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر لطیفی دکتر آهنگری

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

من بچه چهارمم سزارین شد. بردم اورژانس عمل کردن. هیچ مشکلی هم پیش نیومد. یعنی چی بچه قایم کنی؟ 

تازه دکتر شوخی هم میکرد که خوب عملت میکنم مشتری باشی😂خوب کسی که چهار تا داره احتمال زیاد دیگه حوصله پیشگیری و فلان نداره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
من بچه چهارمم سزارین شد. بردم اورژانس عمل کردن. هیچ مشکلی هم پیش نیومد. یعنی چی بچه قایم کنی؟ تازه د ...

چقدر عالی خدارو شکر عزیزم ممنون که تجربه ات و در اختیار من گذاشتی 🙏 ببخشید عزیزم شما اسم دکترت چی بود کدوم بیمارستان ؟اونی که سه تا بچه داشت برای سزارین چهارم الکی گفت دوتا دارم گیر ندن بهش

چقدر عالی خدارو شکر عزیزم ممنون که تجربه ات و در اختیار من گذاشتی 🙏 ببخشید عزیزم شما اسم دکترت چی ب ...

من ساکن قم نیستم. اونجا بیمارستان ازهرا رو داره.

گذارم بهش افتاده.

سزارین به دکتر خوب و بد نیست. به رعایت کردن خوب هست. اولش که برعکس زایمان طبیعی باید مدام راه بری خون لخته نشه وگرنه پادرد و زانو درد شدید داره. بعدش هم چون استراحت کمه خونریزی زیاده. قرص اهن بخوره کم خونی نیاره. 

بقیه رو دکتر میگه. بخیه های داخلی هم گفتن تا شش ماه خوب میشه. تو ماه چهارم هستم فعلا درد دارم. نه در حدی که نتونم کار کنم ولی درد داره

من ساکن قم نیستم. اونجا بیمارستان ازهرا رو داره.گذارم بهش افتاده.سزارین به دکتر خوب و بد نیست. به رع ...

عزیزم الان بارداری شما ؟من میخوام دکتر خوب باشه خواهرم و دلش و نشکونه 

عزیزم الان بارداری شما ؟من میخوام دکتر خوب باشه خواهرم و دلش و نشکونه

ننهنه الان چهار ماه از زایمانم گذشته. بچه رو پامه شکر خدا

یه سر بزن بیمارستان. از خانمهایی که تازه عمل شدن بپرس. 

البته وقتی پول میدی دکتر صبورتر میشه ولی بعضی ها انسانیت تو خونشون هست. اورژانسی هم باشه رفتارشون عالیه. تک و توک هم قاطی دارن. ببین کدوم دکتر ها الان هستن. از مریضهاشون بپرس.

ننهنه الان چهار ماه از زایمانم گذشته. بچه رو پامه شکر خدایه سر بزن بیمارستان. از خانمهایی که تازه عم ...

خیلی خیلی ممنونم از شما عزیز دلم 🥰 من خیلی خواهرم و دوست دارم مثل شما ماهه.. براش دعا کنید مهربون ♥️

من بچه چهارمم سزارین شد. بردم اورژانس عمل کردن. هیچ مشکلی هم پیش نیومد. یعنی چی بچه قایم کنی؟ تازه د ...

جدی؟ پس چرا الکی میترسونن میگن سزارین بیشتر از سه تا نمیشه و خطرناکه و...؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

جدی؟ پس چرا الکی میترسونن میگن سزارین بیشتر از سه تا نمیشه و خطرناکه و...؟

قبلی ها طبیعی بود. من اولین بار بود سزارین شدم چون بچه نچرخیده بود

نوشته خواهرش بیخیاله ولی همسرش و ایشون نگرانش هستن

ممتمتوجه شدم. نقطه اخر جمله نزاشته بود اشتباهی خوندم

خودش بی خیال. من نگرانشم.... 

یکم عجله کردم تو جواب