2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویرا اصلا بهش نمیاد اسم آدم باشه.. بهش میخوره اسم پیج های کاری و بیزینسی باشه

اما دلانا معنیش قشنگه 🤩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم فاطمه یا زهرا خیلی دوست دارم ولی اطرافیان منصرفم میکنن تا ترکیبی فاطمه حورا یا فاطمه نورا بذارم

ااساسم دوم رو صدا میکنن. یه توکل قلبی به خدا کن و بزار فاطمه

همیشه هم فاطمه خانوم صداش کن به احترام صاحب اسم. چیزی میشه بزرگتر از انتظارت

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اسم دختر بزرگمه واسه این یکی موندم

ممثل من درهم بزار

زهرا حلما مریم

سر سومی گفتن بزار حلنا به اسم بیاد

اون دو تا اسم خانومهای بزرگواری بودن منم به اسیه و مریم فکر کردم. 

کلا من بعضی مواقع که زیاد فکر میکنم ناشنوا میشم.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
ااساسم دوم رو صدا میکنن. یه توکل قلبی به خدا کن و بزار فاطمههمیشه هم فاطمه خانوم صداش کن به احترام ص ...

آره دقیقا انشاالله آرزومه دخترام عاقبت بخیر بشن واقعا دلم میخواد تو خونم فاطمه یا زهرا باشه بعضیا میگن فاطمه فلانی فاطمه هست واه واه گفتم من به نیت حضرت فاطمه میذارم من با فلانی چیکار دارم