2777
2789
عنوان

دلم برای خواهرم خونِ😢

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اوضاع خواهرت چطوره چندسالشه

۳۸ سالشه سرکار میره و همچنان فداکاری میکنی برای همه🥲😅

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

فک کنم تا همین جا متوجه شدین که خیلی مهربونه تازه من یک درصد از خوبی هاشو گفتم ولی الان میخوام اینو بگم با همه ی خوبی هاش وقتی دور هم جمع میشیم حس میکنم که یه غم بزرگی رو سینه اشه‌ و به ظاهر لبخند میزنه نه اینکه بگم به ما حسادت میکنه اما اونم بالاخره دوست داشت مثل ما زندگی خودشو داشت 

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
عزیزم ان شاءالله که خدا جواب قلب مهربونش رو به خوبی بده ❤

امیدوارم الهی امین عزیزم❣️

دلم می‌خواد یه همسر خوب مثل خودش سر راهش قرار بگیره پیشنهاد شما چیه به نظرتون چه کاری از من براش برمیاد؟

براش گریه ام کرفت😭😭

مهربووون🥲😭❤️من خودمم خیلی براش غصه میخورم دوست دارم براش یه کاری انجام بدم ولی نمی‌دونم چی؟

فامیلای شوهرت فامیلای دوستات

فامیلی شوهرم دو نفر معرفی کردن ولی به درد خواهرم نمیخوردن یعنی بچه دار ولی بدون زن معرفی میکردن 

از اونجایی هم که این خواهرم اصلا شانس نداره موردایی که معرفی میکنن اینطوریه