2777
2789

خیلی هم بهم ابراز محبت میکنه و برام هیچ کم نذاشته ولی خب من ازش پرسیدم کسی تو زندگیت بود اونم گفت نمیخام بهت دروغ بگم اره بود ولی از این بابت خیلی ناراحتم با اینکه میبینم چقدر دوسم داره ولی بهش گیر میدم وقتی یاد این قضیه میفتم

کاش بهتون نمیگفت..

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ سختههمسر منم قبلا نامزد داشته چن وقته رو مخم در نمیادباید خودمون فراموش کنیم ضربه نزنه به زندگیامو ...

نامزد نبود فقط رفته خواستگاری بهش علاقه داشته بیرون هم نرفتن

خودم ازش خواستم اونم حقیقت رو گفت با اینکه خیلی بهم ابراز محبت میکنه یادش میفتم ناراحت میشم

منم شوهرم بهم گفت ک داییش دوست داشت دخترش رو بگیره و یا عموش هم بهش پیشنهاد داد

از اون موقع من همش ذهنم درگیر دختردایی و دخترعموشه...

با اینکه علاقه ای هم نبود

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

دوس داشتی بهت میگفت نه در صورتیکه دوس داشته؟!

یعنی دروغ رو بیشتر پسند میکردی؟

وقتی میدونید  یه چیزی اذیتتون میکنه نباید بپرسید.

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

منم گاهی پیج دوست دختر سابق شوهرمو چک میکنم 

دختره خیلی پولداره و عملی و همش خارج از کشور حسودیم میشه گاهی بهش 

امسال اززدواج کرد به شوهرم گفتم عشقت ازدواج کرد گف ینی چی گفتم انا ازدواج کرده ی پور خند زد گف اون زن زندگی نیس بعدم منو ببغل کرد گف زن زندگی ینی خودت 

خیلییییی حس خوب گرفتم اززون موقع دیگ ب دختره حسادت نمیکنم اصلا هم پیگیرش نیستم 

منم گاهی پیج دوست دختر سابق شوهرمو چک میکنم دختره خیلی پولداره و عملی و همش خارج از کشور حسودیم میشه ...

من یه بار بهش گفتم این موضوع ذهنم بهم ریخته گفت من بخدا خداروشکر میکنم اون قسمتم نشد تو غیر قابل مقایسه ای با اونی من حتی دمپاییتم با اون عوض نمیکنم گفت خیلی خوشحالم قسمتم نشد و تو اومدی تو زندگیم 

ولی بازم وقتی بهش فکر میکنم دلم میشکنه