2777
2789

تا دل شکستن چی باشه 

گاهی مجبوری رد شی تا ضربه ای به کسی وارد نشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدای دل شکسته تا عرش بالا میره الان منم میگم دلم شکسته یارمم همینو میگه این وسط کدوم مقصریم خدا میدونه...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

اگه خودم شکستم نه به بدترین نحو تقاص گرفتم ازمولی دل خودمم بارها شکسته اونم در عین مظلومیت ،ندیدم هی ...

🥲🥲 دل منو شکوندن دلم به نفرین نمیره هیچوقت اما دلمم آروم نمیگیره انگار تو آتیش دارم میسوزم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

مادرشوهرم خیلی دلمو شکست برا من هیچکار نکرد چون منو نمیخاست برا جاریم همه کار کرد مجلس و شب چله و پاگشا و تولد و... 

روزی که پاگشا کرد همه فامیلشو دعوت کرد ناهار چلوگوشت داد یک بخاری خفن ازین جدیدا بهش کادو داد 

اما محل سگ بمن نمیذاشت انقدر دلم شکست که اشکام بی اختیار میریخت اصلا نمیتونستم جلوی اشکامو بگیرم انگار ی اشک غیر ارادی بود هرچی تو اتاق اشکامو پاک میکردم که کسی متوجه نشه نمیشد بازم اشکام میومد تا اینکه شوهرم اومد گفت چی شده گفتم هیچی گفت مادرم بهت چیزی گفته گفتم هیچی نشده 

چند وقت بعدش مادرشوهرم صحیح و سالم بود سرطان گرفت حالا نمیدونم بخاطر اشکای من بود یا نه ولی تا حالا اونجوری اشکام بی اختیار نریخته بود 

به همون اندازه ک غم وارد زندگی یه نفر کردی تاوان میدی . فرار نیست تااخر عمر ژرف زجرکش بشه اما تاوانش ...

من چند سال عذاب کشیدم ینی اونم چند سال درگیر میشه؟

صدای دل شکسته تا عرش بالا میره الان منم میگم دلم شکسته یارمم همینو میگه این وسط کدوم مقصریم خدا میدو ...

این وسط من مقصر نبودم فقط چوب سادگی و مهربونیه بیش از حدم رو خوردم و آخرش من بودم که کوتاه اومدم