2777
2789
عنوان

بچه ها تولد همسرم نردیکه چی بخرم, پارسال اینطوری کردم..+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 47 پست
@luxury_surprisee

ممنونم عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
من یه سال واسه تولد شوهرم بردمش شهربازی سوار وسایل هیجان انگیز کردمش. از بچگی نرفته بود شهربازی. خیل ...

اخیییی چه خوووب. 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه شوهرم ساعت خریدم خیلی خوشحال شد

یه ساعت گرون موقع دوستیمون گرفتم وگرنه ساعت میگرفتم  😊

دوستان یه چیزی پیشنهاد بدین دیگه. 😔

تولدش واسه من خیلی مهمههه

یا مثلا شوهرم روز تولدش همه ش منتظره که یه چیزی تدارک دیده باشم و اینا (مثل دخترا احساساتیه)

یه سال صبر نکردم روز تولدش بشه چون اون روز خودش منتظر هست و هرکار کنم غافلگیر نمیشه. برای همین 2 روز زودتر از تولدش، وقتی انتظارشو نداشت، چندتا بادکنک گرفتم و شام مورد علاقه ش که فقط موقع تولدش یا نهایتاً 2 بار در سال حق داریم بخوریم (از بس پر کالری هست) رو درست کردم. وقتی اومد خونه چون انتظارشو نداشت با همون 4 تا بادکنک و شام خیلی خوشحال شد چون فکرشو نمیکرد. همین کارو اگه روز تولدش میکردم شاید اینقدر خوشحال نمیشد چون حداقل انتظارش بود.

یه زنجیر ضخیم براش بخر بزار توی کارتون گوشی موبایل بعد یه ماهیتابه بخر کارتون گوشی رو بزار تو ماهیتابه بعد کادوش کن.اینجوری آقات فکر میکنه ماهیتابه خریدی براش بعد فکر میکنه گوشی خریدی بعد که جعبه گوشی رو باز کرد میفهمه کادوش زنجیر طلائه.با یه تیر دو نشون میزنی خودتم صاحب یه ماهیتابه میشی.اسم کاربریتم خیلی قشنگه.پیشاپیش مبارک باشه.ادکلن هم گزینه خوبیه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

واسه سالگرد ازدواجمون اینطوری سورپرایزش کردم

یه زنجیر ضخیم براش بخر بزار توی کارتون گوشی موبایل بعد یه ماهیتابه بخر کارتون گوشی رو بزار تو ماهیتا ...

مررررررررسی عزیزم خیلی خوب بود. 😁😁😁😁

مرسی عزیزم خدا نی نی تو نگه داره. 😙😙

برو اون کانالو ببین بیشتر از ۱۰۰۰۰۰۰۰تا ایده های با کلاس و شیک داره

کادو هم پیشنهاد میده؟؟  چه عااالی

چه خووشگله, وچقد سخت. 😒😒