2777
2789
عنوان

ریزش مو و کم پشتی

91 بازدید | 11 پست

سلام 

من موهام ریزش داره تقریبا متوسطه و جدیدا کم پشت شده 

فکر کنم بخاطر استرس باشه

کسی راه حلی داره که برای خودش جواب داده باشه و ریزش و کم پشتی موهاشو حل کرده باشه؟

اگه واقعا براتون جواب داده بگین لطفا

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب️🤍✨️

منم موهام داغون شده و ریزش شدید نصف شده 

میگن شامپو‌ کتوکونازول‌ فقط 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه نشنیدم تا حالا اسمشو مرسی عزیزم درموردش تحقیق میکنم

خواهش می کنم عزیزم 

اگه از چیزی نتیجه گرفتی میشه به منم بگی 

من میخوام این شامپو رو امتحان کنم  ولی خیلی راه ها رفتم و خوب نشده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
خواهش می کنم عزیزم اگه از چیزی نتیجه گرفتی میشه به منم بگی من میخوام این شامپو رو امتحان کنم ولی خی ...

اره میگم حتما

من اینارو شنیدم

جوشانده رزماری

آب برنج

قرص زینک 

البته شایدم از کم خونی یا کمبود ویتامین باشه

اره میگم حتمامن اینارو شنیدمجوشانده رزماریآب برنجقرص زینک البته شایدم از کم خونی یا کمبود ویتامین با ...

شاید باورت نشه ولی هر سه رو امتحان کردم و بی جواب موندم 

از ته بتراش

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

شاید باورت نشه ولی هر سه رو امتحان کردم و بی جواب موندم

منم امتحان کردم یه مدت پشیمون شدم ادامه ندادم

الان دوباره افتاده تو فکرم شاید ویتامینم کمه

نمیدونم والا چیکار کنم

منم امتحان کردم یه مدت پشیمون شدم ادامه ندادمالان دوباره افتاده تو فکرم شاید ویتامینم کمهنمیدونم وال ...

منم همین طور دکتر برام آزمایش نوشت گفتن میشه سه و خورده ایی‌ منم به خاطر هزینه اش ندادم 

منم همین طور دکتر برام آزمایش نوشت گفتن میشه سه و خورده ایی‌ منم به خاطر هزینه اش ندادم

یعنی با این هزینه ها اگه به فکر درمانم باشیم پشیمون میشیم

یه سرم مو خوب ۱ تومن شده الان

ده بار کوتاه کردم هیچ تفاوتی نمیکنه

کتاه کردی 

نتراشیدی که

امتحان کن و روغن کندوش و عصاره رزماری  بزن

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است.