2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیایید لطفا دخترم اسهال میکنه چی بدم بهس

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نه از سردیه نه چیزی یه ویروس جدیده که بچه هارو درگیر میکنه بیمارستانای اینجا پر بچه.پسرمنم ده روز پیش گرفت اسهال واستفراغ وبی اشتهایی اگه خیلی اسهالش آبکی بود ومایعات هم نخورد ببر سرم بزنه آب بدنش کم نشه.برای غذا هم اجبارش نکن چون ممکنه بالا بیاره.مراقب تبشم باش چون حتما تب هم میکنه

فردا میگم شوهرم بخرهولی الان چی بدم قطع بشه

الان که هیچی . نهایتا یکم نبات ‌ البته اینم بگم اسهال بلافاصله نباید جلوش گرفته بشه اول کار باید بذاری دفع کنه چون در واقع الودگی داره دفع میشه . فقط مایعات بده کم اب نشه بدنش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اوه ویروس گوارشیه گرفته . امیدوارم خفیف باشه ما که پدرمون دراومد 

کیدی لاکت بریز رو ماست بهش بده بخوره . مایعات بده بهش 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

آبکیه متاسفانه۳ سالشه

یه نبات داغ باعرق نعنا بده..یا براش نعنا خشک یا پونه دم کن..یا پودرسنجد بریز توماست بده....یا فردا براش پودر کدی لاکت بخر بریز توماست بده بخوره خوب میشه..یا سیب رنده کن بزار بمونه قهوه ای بشه یکم بده بخوره

عزیزم نه از سردیه نه چیزی یه ویروس جدیده که بچه هارو درگیر میکنه بیمارستانای اینجا پر بچه.پسرمنم ده ...

وای ن تروخدا

اخه بی حال نیس

حالش خوبه خداروشکر 

فقط دیزوز ک سردش شد بالا اورد یکم

امروزم تا شب خوب خوب بود یهو نمیدونم چیشد

تب نداره خداروشکر 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

prodigest  pouya کپسوله باز کن خالی کن تو آب یا غذا بخوره یک روز نشده خوب میشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اوه ویروس گوارشیه گرفته . امیدوارم خفیف باشه ما که پدرمون دراومد کیدی لاکت بریز رو ماست بهش بده بخور ...

پسر من ۴روز اسهال شدید تا دستشویی نمیتونست نگه داره ده تا شلوار کثیف کرد تخت خوابش...خیلی لاغرشد سرم زدیم جون گرفت

وای ن تروخدااخه بی حال نیسحالش خوبه خداروشکر فقط دیزوز ک سردش شد بالا اورد یکمامروزم تا شب خوب خوب ب ...

تب بعد اسهال حتمیه گلم مراقبش باش.پسرمنم اولش خوب بود سه چهار روزه دوره ش نگران نباش دکتر ببر حتما

ی سیب درختی پوست بکن رنده کن بزار رنگش قهوه ای بشه بعد بهش بده اب رو آتیشه البته بچت  اسهالش زیاد نیست باخوردن همین اوکی میشه حالش

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
پسر من ۴روز اسهال شدید تا دستشویی نمیتونست نگه داره ده تا شلوار کثیف کرد تخت خوابش...خیلی لاغرشد سرم ...

آره منم . جالبه پسر من دو روز خوب شد دوباره علایمش برگشت 

خودمم گرفتم . خوب شدم دوباره پریشب تهوع شدید داشتم امشب هم شدیداً شکم درد دارم نمیدونم چه کوفتیه این

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اینم ندارمبدبختش شوهرمم نیستش ک بگم بره بخرهخودمم نمیتونم برم ی پسر ۱ ساله هم دارم

وای عزیزم.اگه داری کته و ماست بده بهش .یا ماست و سماق .دونه اسپند چنتا سیاهش بده بخوره اینارو میدونم راهکار خونگی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
آره منم . جالبه پسر من دو روز خوب شد دوباره علایمش برگشت خودمم گرفتم . خوب شدم دوباره پریشب تهوع شدی ...

تمام بچه های اطراف ما گرفتن.پسرم چشماش گود افتاد لاغر بود بدتر شد اصلا.اینقدم میبرم میشستمش زانوهاش درد گرفته بود وگریه میکرد همه ش پاهاشو میمالیدم.خودم باردارم خدا بهم رحم کرد نگرفتم