2777
2789
عنوان

حاملگی با سرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 38 پست
ربط داره؟

خب چون اینکارو با سرنگ انجام داده پس خانم لذتی نبرده !!!البته طبق تجربه ی خودم میگم و دلیل علمی ندارم!!!من دوتا دخترام تو رابطه لذت نبردم ولی برا پسرم لذت بردم منظورم اینه ک زودتراز همسرم ب ارگاسم رسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون اینکارو با سرنگ انجام داده پس خانم لذتی نبرده !!!البته طبق تجربه ی خودم میگم و دلیل علمی ندار ...

خوب من تو رابطه به ارگاسم رسیدم بعدش این کارو‌کردم ولی کلا میگن اسپرمی که ضعیف تر باشه و عقب تر باشه دختر پسرا اون‌اسپرم خوبان

خوب من تو رابطه به ارگاسم رسیدم بعدش این کارو‌کردم ولی کلا میگن اسپرمی که ضعیف تر باشه و عقب تر باشه ...

تو رابطه ب ارگاسم رسیدی ولی اسپرمی وارد بدنت نشد تازمانی ک ب حالت عادی برگشتی بعد اسپرم وارد بدنت شد حالا شایدم پسر شد همه چی دست خداست الهی ک تنش سلامت باشه جنسیت مهم نیس

تو رابطه ب ارگاسم رسیدی ولی اسپرمی وارد بدنت نشد تازمانی ک ب حالت عادی برگشتی بعد اسپرم وارد بدنت شد ...

الهی بشههه اصلا جنسیت مهم نیس من تا سال دیکه یائسه صد در صد احتمالا بشم 

و اینو همسر من نمیفهمه

اگه مثبت شد تگم میکنی!؟دوس دارم بدونم این روش جواب داده!!!

سلام گلم عزیزم من باردار بودم با همین روش گفتم بهت بگم 

و کسایی که میخوام با این روش حامله بشن میشن و به نتیجه میرسن

سلام گلم عزیزم من باردار بودم با همین روش گفتم بهت بگم و کسایی که میخوام با این روش حامله بشن میشن و ...

وااای گلم ممنون ک اطلاع دادی !!!مبارک ها باشه الهی بچت صحیح و سلامت تو بغلت ببینی!واکنش شوهرت چی بود!؟

الهی بشههه اصلا جنسیت مهم نیس من تا سال دیکه یائسه صد در صد احتمالا بشم و اینو همسر من نمیفهمه

عزیزم ممنون میشم راجب جنسیت بچت تگم کنی اخه میخوام بدونم واقعا ب ارگاسم رسیدن زن زودتر از مرد واقعا تاثیری رو جنسیت داره یانه.