2777
2789

من باردارم بچمم خداروشکر دختره مادرشوهرم همش میگفت فلانی بچش پسره فلانی پسر زاییده !!  بعدم گفت یه نفر رفته سونو گفتن دختره بعد ۷ ماهه رفته گفتن پسره گفتم خدانکنه برامن اینجوری بشه گفت مگه بده گفتم من عاشق دخترمم خیلی دوستش دارم گفت توهم همش عاشق دختر باش!! گفتم من مثله بعضیا فکرم  عقب مونده‌نیست پسر پسر کنم!!  بعد میگفت من اونوقت ک دختر حامله بودم تکون میخورد بدم‌میومد گفتم من باهرتکونی که میخوره یه دور دورش میگردم  عاشق لگد زدناشم  

والا دیگه خون منو ب‌جوش اورده قبل اینکه برم سونو‌هی میگفت پسره  حالاهم که خداروشکر دختره و خواسته ی اون نشد هی تیکه میندازه خانواده ام برام سیسمونی خریدن میگه باید طلا میخریدن ب جاش منم گفتم این باباجون سیسمونی خرید (یعنی یه جور رسوندم که بگم شما اون باباجون طلا بخره)  والا چقدر مردم پررو شدن براهمه‌چی میخوان نظر بدن تو جنسیت نظر میدن تو سیسمونی نظر میدن واقعا دلم‌میخواست‌پرتش کنم بیرون مگه‌ادم چقدر صبر داره حرف بشنوه!!

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا،جوابشم نمی‌دادی

تاکی سکوت میکردم !! چن ماهه داره همش با رفتارش اذیت میکنه دیگه‌جوابشو میدم بلکه بشینه سرجاش

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
اشتباه کردی که اصلا گذاشتی پدر مادرت سیسمونی بخرن

نصف شو خودم خریدم ولی اینا ک‌نمیدونن

دروغ نباشه نمیگم همه

ولی اکثر قدیمیا طرز فکرشون همین‌طوره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بعضی از این  خانوم های بدبخت چون خودشون بخاطر جنسیتشون خیلی تحقیر شدن و مشقت کشیدن  و توخانواده های سطح پایین مردسالار زجر کشیدن حسادت میکنن به دخترای الان که برای پدرمادرشون محبوبن 

حتی اگه اون دختر نوه خودشون باشه یا هر نسبت نژدیکی باهاشون داشته باشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟