2777
2789

متوجه شدم تمام خاطرات ۱۵ سال پیشی که براش اتفاق افتاده و شکستی عشقی که قبلا خورده رو نوشته. خیلی داغونم. یعنی هنوز به اون رابطه فکر میکنه. چیکار کنم؟ دیگه نمیتونم اون ادم قبل باشم. یا اون آدم سابق باشم

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم فراموشش نمیشه مثل من ک نتونستم فراموش کنم 

عشقشو نه ها 

دوسش ندارم 

کاری ک باهام شد 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

عزییییزم🥲😔متاسفم 

میفهمم حالت رو ‌...

اما به این فکر کن که تو انتخابش بودی 

تو الان کنارشی....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خاطرات رو کی نوشته؟ اگه مال ۱۵ سال پیشه که بیخیال

دوس دختر قبلیش و شکست عشقی که خورده. اگه بیخیال شم اون بیخیال نشده. براش مهمه که نوشته

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

اگه قبلا عاشق شده باشه تا آخر عمرش فراموش نمیکنه خودتو اذیت نکن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دوس دختر قبلیش و شکست عشقی که خورده. اگه بیخیال شم اون بیخیال نشده. براش مهمه که نوشته

نه منظورم اینه که این خاطرات رو چه زمانی نوشته؟ ۱۵ سال پیش نوشته یا به تازگی نوشته 

🍫🍭🔮💖💕
فقط الان دارم زار میزنم. خیلی داغون شدم. تا کسی جای من نباشه نیفهمه من چی میگم

خیلی سخته درکت میکنم 💔💔

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰