2777
2789
الان نگاه کردم تلشو حذف کرده مطمئنم هس ولی درحال حاضر برام مهمه که بدونم این شماره کیه که بخاطرش زن ...

مثل انگل هرروز بیشتر میشن فرقی نداره طرف متاهله یا مجرد دختره با ننشش پا میشه میاد تو خونه باهم قرار میزارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینکه طرف کیه برام مهمه نه اینکه کی مکالمه داشته نداشته اینو چجوربفهمم

وقتی الان ب شوهرت نشون بدی میگه اشتباه شده

میگه چمیدونم همکار بوده

فلان کارو داشته

بعد میپرسی خدایی چیز دیگه نبوده

اونم یمگه نبابا

میگی عه؟؟

پس چجوریه ک شما توی یه هفته انقد تماس داشتین 

انقد پیام داشتین

تماس فلان‌موقعت انقد طول کشیده

من اشناداشتم شمارشو دادم همه چیشو دراوردن

دلو رودشو ریختنب رام بیرون

فقط میخوام اززبون خودت بشنوم

این کیه چرا اینکارو کردی؟

یه دستی میزنی خودش میگه بهت

بح بحببین وقتی خوابه یواشکی گوشیشو بردار بیا بیرونسریع برنامه همراه من رو نصب کن رو گوشیشصدای اس روه ...

پس چرا من هرکاری کردم همراه من ارور میده میگه اختلال و ...

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

باید بری تو تلگرامش .بعد برو توی ستینگشبعد بزن روی داده ها و ذخیره سازی ک عکس ی دایره ک توش خطه شبیه ...

من رو گوشی خودم امتحان کردم چت هایی که پاک کرده بودم نبودن .. حتی اکانتاشونم نبود عکس و فیلمی هم دخیره نبود اونجا .. فقط زده بود فلان حجم عکس یا فیلم فرستاده یا دریافت شده

من رو گوشی خودم امتحان کردم چت هایی که پاک کرده بودم نبودن .. حتی اکانتاشونم نبود عکس و فیلمی هم دخی ...

اسم اکانت هم نبود؟؟؟

من الان رفتم دیدم هستا

یه ۱۵تا اکانت هست

تو بعضیاش عکس هست تو بعضیاش فقط حجمو زده

باید بری توی ریزمکالماتقسمت مکالمه

همشو اول رو گوشی خودم چک کردم شماره پیامک ها میاد ولی شماره تماس ها نمیاره میزنه تماس داخل شبکه ای فلان دقیقه انجام شد یاخارج شبکه فلان دقیقه ..شماره تماس نمیاره