2777
2789

من موافقم بچه‌ای که قرار باشه توی فقر دنیا بیاد و توی بدبختی و بیچارگی به نظر من نیومدنش خیلی بهتر از اومدنشه با این کار بهش لطف می‌کنیم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظر من باید جلوگیری سفت سخت باشه

ولی وقتی باردار شدی سقط کردن اشتباهه چون روح روان ادمو نابود میکنه و اکثریت که علت سقطشون مشکلات مالی یا زیاد شدن تعداد فرزند هستش پشیمون میشن

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

نظرم اینه که کاش زن و مردی که قصد بچه دار شدن ندارن موقع رابطه مراقب باشن که بعد به فکر سقط نباشن

اخه هیچ کدوم از راه های جلوگیری ثد در ثدی نیست و دسترسی به وسایلشم کمتر شده

اخه هیچکدوم از جلوگیری ها صد در صدی نیستن و حتی الان جلوی فروششون هم داره گرفته میشه

جلوگیری سفت و سخت باشه یک درصد احتمال بارداری هست

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

تا وقتی جلوگیری هست چرا سقط؟

اتفاقا یک مجموعه داستان مشترک با تعدادی نویسنده داریم یک داستان هم از من توی مجموعه هست  درباره نه به سقط عمدی

اسم مجموعه داستان: می خواهم بمانم  

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تمامی راه ها جلوگیری خطا داره

ولی خیلی ها اینجا هستن که هنوز دارن از روش های طبیعی جلوگیری میکنن و میان با تاپیک های سقطشون اعصاب ما رو بهم میریزن

میتونن از روش های مطمئن تر استفاده کنن 

ولی خیلی ها اینجا هستن که هنوز دارن از روش های طبیعی جلوگیری میکنن و میان با تاپیک های سقطشون اعصاب ...

منکه ندیدم تاپیکاشون روش جلوگیریشون چی بوده 

به هرحال این جمله که جلوگیری هست پس هیچ حامله گی ناخواسته ای نیست غلطه