2777
2789

نمیدونم بخدا ما هم گرفتار شدیم خواهرم با ۴ تا بچه پنجمی رو بارداره بعدشم اصلا وضع مالی خوبی ندارن خواهرمم اصلا به خودش زحمت نمیده زیاد به بچه ها برسه شوهرشم به خوبی خرجی نمیده نه محبتی نه پول و رفاه و اسایش هیچی به هیچی اولش انقد دعوا کردیم برید سقطش کن بعدش پشیمون شدم گفتم چرا گناه گردن من باشع خدا رو بد نیاد از اونروز که فهمیدم حامله است همون اندازه که از شوهرش بدم میاد که فکر بچه ها نیست و ازش متنفرم از خودشم همینطور بعدشم ‌‌چقد من بهش گفتم جلوگیری کن اصلا کلا اعصابم چند وقته داغون بود الان میگم ولش کن چقد ناراحت باشم کاریم درست نمیشه

ولی خیلی ها اینجا هستن که هنوز دارن از روش های طبیعی جلوگیری میکنن و میان با تاپیک های سقطشون اعصاب ...

ببین هیچ کدوم مطمئنی نیستن و یفژم عوارض زیادی برای بدن زن داره

ولی بچه نیاز به سلامت روان داره بدنیا اومدنش که تموم ماجرا نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فقر پیش پدر و مادری که نمی‌خواستنش؟

وقتی داشتن از با هم بودن لذت میبردن یادشون نبود؟توی این زمانه که انواع وسایل جلوگیری به راحتی در دسترس هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نمیدونم بخدا ما هم گرفتار شدیم خواهرم با ۴ تا بچه پنجمی رو بارداره بعدشم اصلا وضع مالی خوبی ندارن خو ...

اره عزیزم بچه خواسته داره و تو ذهنش میمونه اکر به چیزی تو بچگی نرسه

کاش بیشتر جلوگیری میکردن تو زندگی بچه ها اسیب پذیرترینن

وقتی داشتن از با هم بودن لذت میبردن یادشون نبود؟توی این زمانه که انواع وسایل جلوگیری به راحتی در دست ...

توی ایران قرص‌های جلوگیری و قرص‌های اورژانسی رو به شدت ضعیف کردند آیودی نمی‌تونی بری بزاری تا وقتی که یه دونه یا دو تا زایمان نداشته باشی اگر کلاً بچه نخوای بخوای بری وازکتومی کنی بخوای بری لوله‌هاتو ببندی انجام نمی‌ده هیچ پزشکی می‌دونی چرا چون باید سه تا چهار تا بچه آورده باشه که بخوای این کارو بکنی بعد من نمی‌دونم این ایرانی که ما زندگی می‌کنیم با این ایرانی که شما زندگی می‌کنید چرا فرق داره مثلاً تو دو تا ایران متفاوت داریم زندگی می‌کنیم که شما انقدر همه راه‌های جلوگیری در دسترسته بعد برای ما در دسترس نیست والا من نمی‌دونم احساس می‌کنم ایران شهر به شهر فرق داره یا احساس می‌کنم مثلاً شما دارید توی ایران دیگه زندگی می‌کنید ما همزمان توی دنیای موازی دیگه توی ایران دیگه داریم زندگی می‌کنیم وگرنه نمیشه که انقدر تفاوت 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

توی ایران قرص‌های جلوگیری و قرص‌های اورژانسی رو به شدت ضعیف کردند آیودی نمی‌تونی بری بزاری تا وقتی ک ...

اینا شعار هست خودم سر زایمان بچه دوم همه کادر اتاق عمل صد بار از من پرسیدن نمیخوای لوله ها رو ببندی؟آخرش هم گفتن پشیمان میشی

وقتی تو فروشگاه ها قفسه های کا..هست. وقتی انواع قرص هست ...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اینا شعار هست خودم سر زایمان بچه دوم همه کادر اتاق عمل صد بار از من پرسیدن نمیخوای لوله ها رو ببندی؟ ...

شما حرف بعدیت هم درست 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من الان تو اون مرحله م اگه بدنیا بیاد علنا توی جهنمه ونمیخام بخاطر خودخواهی خودم یکیو بدبخت کنم ولی انقد میگن ومبگن گناه گناه گناه بااینکه میدونم گناهش گردنمه عذاب وجدان میگیرم میگم خدایا خودت از دلم وشرایطم آگاهی گناهشو بهم‌نگیر ولی اگر بگیری هم حاضر نیستم بدبختی بچه مو ببینم

..........
من الان تو اون مرحله م اگه بدنیا بیاد علنا توی جهنمه ونمیخام بخاطر خودخواهی خودم یکیو بدبخت کنم ولی ...

عزیزم زیر دو ماه طبق گفته های اسلامی اصلا روح دمیده نمیشه قلبی نمیتپه

گناه به وجود اوردن یک انسان و اذیت کردنش بیشتره

فرض کن خدایی نکرده مریض باشه میتونی خرج درمانشو بدی؟میتونی کاری کنی حی کمبود نکنه

یا با روان سالم تربیت بشه