نمیدونم بخدا ما هم گرفتار شدیم خواهرم با ۴ تا بچه پنجمی رو بارداره بعدشم اصلا وضع مالی خوبی ندارن خواهرمم اصلا به خودش زحمت نمیده زیاد به بچه ها برسه شوهرشم به خوبی خرجی نمیده نه محبتی نه پول و رفاه و اسایش هیچی به هیچی اولش انقد دعوا کردیم برید سقطش کن بعدش پشیمون شدم گفتم چرا گناه گردن من باشع خدا رو بد نیاد از اونروز که فهمیدم حامله است همون اندازه که از شوهرش بدم میاد که فکر بچه ها نیست و ازش متنفرم از خودشم همینطور بعدشم چقد من بهش گفتم جلوگیری کن اصلا کلا اعصابم چند وقته داغون بود الان میگم ولش کن چقد ناراحت باشم کاریم درست نمیشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی داشتن از با هم بودن لذت میبردن یادشون نبود؟توی این زمانه که انواع وسایل جلوگیری به راحتی در دست ...
توی ایران قرصهای جلوگیری و قرصهای اورژانسی رو به شدت ضعیف کردند آیودی نمیتونی بری بزاری تا وقتی که یه دونه یا دو تا زایمان نداشته باشی اگر کلاً بچه نخوای بخوای بری وازکتومی کنی بخوای بری لولههاتو ببندی انجام نمیده هیچ پزشکی میدونی چرا چون باید سه تا چهار تا بچه آورده باشه که بخوای این کارو بکنی بعد من نمیدونم این ایرانی که ما زندگی میکنیم با این ایرانی که شما زندگی میکنید چرا فرق داره مثلاً تو دو تا ایران متفاوت داریم زندگی میکنیم که شما انقدر همه راههای جلوگیری در دسترسته بعد برای ما در دسترس نیست والا من نمیدونم احساس میکنم ایران شهر به شهر فرق داره یا احساس میکنم مثلاً شما دارید توی ایران دیگه زندگی میکنید ما همزمان توی دنیای موازی دیگه توی ایران دیگه داریم زندگی میکنیم وگرنه نمیشه که انقدر تفاوت
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁