واقعا نمیدونم چی میشه ک اون لحظه مغزم خالی میشه از کار میوفته.پیش خودم میگم چجور این آدمو قبول کردم باهاش ازدواج کردم. از قدش ناراضی ام همیشه شوهر قد بلند تو تصورم بود ولی این قدش کوتاهه 170ایناس واقعا اذیتم نمیدونم چیکار کنم. قبلا دغدغه هام عمل بینی و انتخاب دکتر بود کاش تو همون مجردی میموندم با همون دغدغه ها ولی الان چی پا تو ی مسیر اشتباه گذاشتم ک هیچ راهی ندارم. مجردی خییییلی بهتره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا قد واستون مهمه؟ من چرا پس الان فقط رفتار و گفتار و کردار و شغل و ..... همسرم واسم مهمه. قد فقط دوران خواستگاری اینا به چشم میاد. بعدش چیزهای مهمتری هست که باید بهش توجه داشت
وقتی معیار همه چیت ظاهره قطعا از ازدواجت پشیمون میشی من ۱۷۰ قدمه همسرمم ۱۷۶ ولی اندلزه تمام دنیا دوسش دارم قد برا م پشیزی ارزش نداره مهم شعور اخلاق رفتارشه و خداروشکر ظاهریشم خوبه
وقتی معیار همه چیت ظاهره قطعا از ازدواجت پشیمون میشی من ۱۷۰ قدمه همسرمم ۱۷۶ ولی اندلزه تمام دنیا دوس ...
البته مشکل خودمم ک نتونستم درست تصمیم بگیرم ولی خب همه چیز هم قد و قیافه نیست ولی معقول ی چیز عادیه وقتی تو ذهنم قد بلند خواستم چرا تو واقعیت ی چیز دیگه انتخاب کردم این اذیتم میکنه