2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج مجدد

542 بازدید | 25 پست

واقعا نمیدونم چی میشه ک اون لحظه مغزم خالی میشه از کار میوفته.پیش خودم میگم چجور این آدمو قبول کردم باهاش ازدواج کردم. از قدش ناراضی ام همیشه شوهر قد بلند تو تصورم بود ولی این قدش کوتاهه 170ایناس واقعا اذیتم نمیدونم چیکار کنم. قبلا دغدغه هام عمل بینی و انتخاب دکتر بود کاش تو همون مجردی میموندم با همون دغدغه ها ولی الان چی پا تو ی مسیر اشتباه گذاشتم ک هیچ راهی ندارم. مجردی خییییلی بهتره 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قد واستون مهمه؟  من چرا پس الان فقط  رفتار و گفتار و کردار و شغل   و ..... همسرم واسم مهمه. قد فقط دوران خواستگاری اینا به چشم میاد. بعدش چیزهای مهمتری هست که باید بهش توجه داشت

وای منم خاستگارم هم قده باهام یه کفش لژ دار بپوشم میزنم بالا

و اینکه نمیددنم چرا زیاد میلی بهش ندارم

ولی خب دیگه ۲۹ ۳۰ ام نمیدونم قبول کنم واقن دلم نیس

ولی گزینه دیگه ایم نیس

اسی راهنمایی کن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

وقتی معیار همه چیت ظاهره قطعا از ازدواجت پشیمون میشی من ۱۷۰ قدمه همسرمم ۱۷۶ ولی اندلزه تمام دنیا دوس ...

البته مشکل خودمم ک نتونستم درست تصمیم بگیرم ولی خب همه چیز هم قد و قیافه نیست ولی معقول ی چیز عادیه وقتی تو ذهنم قد بلند خواستم چرا تو واقعیت ی چیز دیگه انتخاب کردم این اذیتم میکنه

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز