2777
2789

حواست باشه درست برنامه ریزی کنی واحداتو خوب برداری که در طول ترم سر تایم کلاسا اذیت نباشی

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

حواست باشه درست برنامه ریزی کنی واحداتو خوب برداری که در طول ترم سر تایم کلاسا اذیت نباشی

باور کن اصلا نمیدونم چی به چیه ، باید قبلش یه مطالعه کنم یادبگیرم، جایی سراغ داری سایتی چیزی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اصلا نمیدونم چی به چیه ، باید قبلش یه مطالعه کنم یادبگیرم، جایی سراغ داری سایتی چیزی؟

سایت نمی‌شناسم حقیقتش

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم