2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید خونه

257 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

میخوام راهنماییم کنید در مورد خرید خونه 

دو تا راه داریم برای  خرید میخوام شما راهنمایی کنید بدونم کدوم سود بیشتری داره و از نظر اقتصادی بصرفه تره 

یک اینکه همین امسا و قبل عید اوراق بخریم 60 تومن و یه خونه 80 متری نوساز بخریم و این 60 تومن رو حدود دو برابر باز پرداخت کنیم 

دوم اینکه 60 تومن بزاریم بانک مسکن و یک سال بعد 120 میلیون وام بگیریم و کلا برای 120 تومن با سود 9 درصد 160 تومن باز پرداخت کنیم و تا سال دیگه یه خونه 350 میلیونی بخریم 

به نظرتون با این اوضاع بازار مسکن و اینکه ممکنه خونه گرون شه کدوم منطقی تره 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم اشتباه منو نکن یک سال صبر کن من تا دوازده سال الان البته ده سال باید قسط اوراق و بدم واقعا تو همون پول و سودشو میدی خونه بزرگتر میگیری

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یک میلیون و دویست حالا اول 10 ساله  وام 120 میلیونی دوم 5 ساله دو میلیون سیصد

خوب اگر میتونین دومی سودش کمتر میشه 

تهران خونه میخوایین بخرین؟

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

دومی منطقی تره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

حدااقل خونه ای بگیر که ارزش اینو داشته باشه فردا خواستی با همون قسط بفروشیش ضرر نکنی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من وام مسکن و اوراق گرفتم واسه خونه 100متری اعصاب برام نمونده انقدر پشیمونم

ببین من وام مسکن گرفتم اونی که یوسال پس انداز میکنی به سودته باز ولی در کل من اگه دوباره خونمو عدض کنم خونه ای میگیرم با وام جانبازی باشه 

من وام مسکن و اوراق گرفتم واسه خونه 100متری اعصاب برام نمونده انقدر پشیمونم

یعنی به نظرت تو این یک سال افزایش قیمیت انقدری نمیشه که سود وام اول رو جبران کنه 

من خیلی نگرانم که یهو خیلی افزایش قیمت داشته باشیم ؟

یعنی به نظرت تو این یک سال افزایش قیمیت انقدری نمیشه که سود وام اول رو جبران کنه  من خیلی ن ...

نه امکان نداره انقدر افزایش قیمت باشه که ضرر کنید مطمئن باش خونه حالا حالا راکده الان دوساله که اینجوریه