من_عشقم مدیر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 عنوان کدبانوی نمونه این رشته کارادایف یا شعریه س این تو ⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 28 پست داخلش چی داره ؟ آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن 1403/08/20 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48362 ممنون 🌹نمیدونستم خوب شد گفتید هی دوست داشتم با کادایف یه حرکتی بزنم ولی فکر نمیکردم تفت دادن واجبه ... اگه درست کردی نوش جونت باشه لحظه هاتون پر از شادی ❤❤❤❤❤ روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
من_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 فکر کنم خودتم بتونی درست کنی نشاسته است دیگه من تاحالا درست نکردم بزن گوگل ببین نه یه بار تلاش کردم موفقیت آمیز نبود سریع آب میشد مزه ش هم خوب نبود تو ژله هم فکر کردم آب شه و دفرمه بشه حالا چطوری توی ژله درستش کنم احتمالا جای آب سرد فالوده اضافه کنم ؟ آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
من_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 اگه درست کردی نوش جونت باشه لحظه هاتون پر از شادی ❤❤❤❤❤ ای خدا چه مهربوووننن ❤️❤️🌹🌹همچنین شما عزیزم 🥰🥰 آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 7842 نه یه بار تلاش کردم موفقیت آمیز نبود سریع آب میشد مزه ش هم خوب نبود تو ژله هم فکر کردم آب شه و دفرمه ... آماده اشو قنادیها میفروشن به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
من_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 @همبند داری چه میکنی با خودت تنهایی ::// آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
همبند عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4578 @همبند داری چه میکنی با خودت تنهایی ::// اومدم بگم مگر میشناسیدم و نام کاربریتون هم دیدم, یاد این شعر حسین منزوی افتادم:نام من عشق است آیا میشناسیدم؟! زخمیام زخمی سراپا میشناسیدم؟! با شما طیکردهام راه درازی را!خسته هستم! خسته؛ آیا میشناسیدم؟!
من_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 اومدم بگم مگر میشناسیدم و نام کاربریتون هم دیدم, یاد این شعر حسین منزوی افتادم:نام من عشق است آیا ... آخی چه قشنگگ 🥰 آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
ریحان_تره عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1731 عزیزم یهو ی حس خیلی خوبی ازتون گرفتم ❤️ایشالا بهترینا براتون
من_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 عزیزم یهو ی حس خیلی خوبی ازتون گرفتم ❤️ایشالا بهترینا براتون ای جانم 🥰🥰یهویی کلی حس خوب هم به من تزریق کردی که مهربون همچنین برای شما عزیزم ❤❤ آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
فزوعیخوقاق۲ عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1159 خانم جون با اکیپت هر وقت عکسایی که من دادم رو پیدا کردی تو گوگل حتما تاپیک بزنین منم تگ کنین تا اون موقع دهنا بسته دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩❤️👨
fati۱۳۴۵۷ عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3720 خانوم به ظاهر محترمحواست باشه بخ خانواده دیگتوهین نکنیمن جوابتو ندادمولی درس نیس تویی که ادعای ادب داری
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12770 وای😂😂😂😂بهت گفت من اصلا تو رو نمیشناسم بعد توی تاپیکش همه ی جملات ما رو تکرار کرد🤣
من_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 وای😂😂😂😂بهت گفت من اصلا تو رو نمیشناسم بعد توی تاپیکش همه ی جملات ما رو تکرار کرد🤣 یه دلم میگه ولش کن خانوم باش سنگین باش با بچه بحث نکن حرصش نده کودک درونم میگه برو ریپ ش کن بخندیم 🤣 آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12770 یه دلم میگه ولش کن خانوم باش سنگین باش با بچه بحث نکن حرصش نده کودک درونم میگه برو ریپ ش کن بخندیم � ... میخواستم ریپلایت کنم تاپیکو قفل کرد بابا فک کنم بیوه ست احتمالا ک بهش برخورد :)