2777
2789
عنوان

بچه ها میترسم به جوجو دست بزنم

1370 بازدید | 84 پست

من میترسم دست بزنم چیکار کنم توروخدا یه قوت قلب بهم بدید 🤣🤣🤣🤣 شایدم چندشم میشه از نرمیش

نمیدونم دوبار دست زدم دوبارشم جیغ زدم چی کنم ؟ دخترمم میگه اول تو بگیر دستت تا من بگیرم شوهرمم داره داد میزنه شما ک میترسید چرا گفتید بگیرم چی کنم خدایی 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت میاد جوجو به این خوشکلییی

اره خوشگله اما میترسم خیلی نرمههههه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

با پیشیا مشکلی نداری؟

چرا دارم‌مثه سگ

بگیر دستت کم کم ترست میریزه

منم میترسیدم گاز بگیره گفتن هیچکاری نمیکنه فقط بگیر

وای وقتی گرفتم میخواستم جیغغغغغغغغغغغ بکشم

لبمو محکم گاز گرفتم

انقد تو اون حالتم موندم تا ترسم ریخت کم کم باهاش بازیم کردم

بگیر دستت کم کم ترست میریزهمنم میترسیدم گاز بگیره گفتن هیچکاری نمیکنه فقط بگیروای وقتی گرفتم میخواست ...

وای بچه بودم مثه شما بودم ولی الان اصن با خودم کنار نمیام انگار میخوام به لولو دست بزنم

اسی ببخشید بچها هستین من تاپیک مهم بزنم؟

بابا ترس منو بریزونید بعد تاپیک بزنید