2777
2789

اسی هزینه اش چند شده این روزا؟

دوره نقاهتش چقدره؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی‌چند‌سالته

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

اکثر کسانی که عمل کردن پشیمان هستن . 

اگر مشکلی هست که بیماری محسوب میشه عمل کنید نه برای زیبایی .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منظورت از عمل زیبایی چیه تنگی یا لابیا پلاستی؟من لابیا پلاستی کردم و راضی ام زایمان نداشتم ولی ربطی ...

در چه صورت عمل میکنن چون من نمیدونم اندازه طبیعیش چقدره ک حساس نباشم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اسی هزینه اش چند شده این روزا؟ دوره نقاهتش چقدره؟

من حدودا س سال پیش ۸ تومن شد برام 

و دوره نقاهت ش هم خیلی کوتاهه واقعا نهایت همون دو روز اول سر ی هفته خوب میشی فقط یکم بخیه ها اذیت می‌کنه مجبوری گشاد گشاد راه بری وگرنه تیزه فرو میشه تو پات میسوزه 

هیچوقت درک نکردم جرا اون ناحیه باید زیبا بسه

بعد خوب اناتومیش همینه از بدو خلقت همین بوده کی گفته  اویزاشو قطع کنی زیباتر میشه؟کی این معیارو گذاشته؟

مقل اینه که بگی گوشاتو قطع کنی خوشگلتری😐

بدنتونو دوس داشته باشین هرجوریه سالمه وظایفشو انجام میده زیباست پس

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اخر نفهمیدم این عمل چیکارش میکنه چیشو زیبا میکنه😐

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•