2777
2789

جاری من زیبایی عمل کرد گفت وحشتناکه ۳ بار طبیعی زایمان کنی آنقدر درد نمیکشی پنبه میکنن جلوت عقب و....

یه چیزایی تعریف کرد ترسناک😰

ولی میگفت الان راضیم دیگه گشاد نیست شوهرم خوشحاله😏

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشناسم . و میگن با مشکلاتی مواجهن.

چه مشکلاتی دقیقا؟دکترم بمن پیشنهاد داده برای زیبایی ولی خودم دلم نیس برامشکلات احتمالی نگرانم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
هیچوقت درک نکردم جرا اون ناحیه باید زیبا بسهبعد خوب اناتومیش همینه از بدو خلقت همین بوده کی گفته او ...

ولی خدایی داشته باشی خیلی زشت و ضایعس من بخاطر این مشکل روم نمیشه برم پزشک زنان 

عفونت و موقع پریودی که بماند چقد عذابه

برای اونایی که اویزونه رو نرمال میکنن

دراکثر زایمان اویز میشه یا وقتی سن بره بالا اویز میشه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

ژنتیکه خب تا وقتی از نظر سلامتی مشکلی نداره چه ایراد داره بزرگ باشه؟

خب مگه بینی ها مشکل داره عمل میکنن 

اونم بعضیا اذیتن که هیچ، بعضیا هم همسراشون یا با چندنفربودن یا فیلمای پ و رن مقایسشون میکنن و اذیت میشن مجبورن عمل کنن به چشم شوهرشون بیان

چه مشکلاتی دقیقا؟دکترم بمن پیشنهاد داده برای زیبایی ولی خودم دلم نیس برامشکلات احتمالی نگرانم

دکتر پولشو میشناسه و بالاتر رفتن مدل ماشینش جون ماها براش ارزش نداره . 

چه مشکل احتمال شما رو نگران کرده ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من حدودا س سال پیش ۸ تومن شد برام و دوره نقاهت ش هم خیلی کوتاهه واقعا نهایت همون دو روز اول سر ی هفت ...

ممنون عزیزم

برگردی عقب

بازم عمل میکنی؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
ولی خدایی داشته باشی خیلی زشت و ضایعس من بخاطر این مشکل روم نمیشه برم پزشک زنان عفونت و موقع پریودی ...

خب مشکل اعتماد به نفسته عزیزم

لابیاها مانع ورود باکتری و قارچ و..به داخل واژن میشن اصلا حکمت وجودشون همینه چون ناحیه تنایلی خانومها مستقیم راه داره به رحم و محافظی نداره جز همین لابیا 

حالا چرا در گوش ملت خوندن که اینا رو کلا از بیخ قطع کنی دیگه عفونت نمیگیری نمیدونم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هیچوقت درک نکردم جرا اون ناحیه باید زیبا بسهبعد خوب اناتومیش همینه از بدو خلقت همین بوده کی گفته او ...

خب عزیزم برای بعضیا واقعا اذیت کنندست مثلا شور ت میپوشی لپ هاش شاید بره این ور اون ور و جلوی جیشو میگیره 

منم شنیدم یکی میگفت این جوریه اذیت میشه