2777
2789

رنج

درد

توهم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا فقط باید درکش کنی تعریف شدنی نیس

لطفا برا امضام 💔🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نگاهش میکنی دلت ضعف میره، حتی کارهاو حرفای مسخرش هم برات دلنشینه، تو اوج عصبانیت تانگاهش میکنی تودلت بجای فوش و نفرین قربون صدقش میری ولی تو دعواها بیشتر ناراحتی چون ازش توقع نداری دلت را بشکنه ....حاضری از همه کس و همه جا بزنی که توبغلش بخوابی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عشق اگر دوطرفه باشه خوبه وگرنه مزخرفه ک بخوای بری یکی دیگه رو با ادا اطوار عاشق خودت کنی ک اونم ۹۰ درصد نمیمونن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

قابل توصیف نیست.مثل این میمونه یه کرونایی بخواد از وضعیتش واسه یه فرد سالم بگه.😂 تا وقتی خودت مبتلا نشی نمیشه درکش کنی.

تنها چیزی که می تونم بگم اینه که خوش به حال کسی که عاشق نشده.یعنی فقط بره خدا رو شکر کنه که درگیر چنین چیزی نشده.

یه نفر که انگار از بچگیت میشناسیش

و همیشه ناراحتی که چرا زودتر ندیدیش

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

دوری 

چشم انتظاری 

درد رنج 

استرس 

ولی خب احساس خوبم داره انگیزه 

تعهد 

دلگرمی 

امید 

پشتت گرمه 

البته اگه یه طرفه باشه همون موردا اول

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خیالی کاذب برای باوراندن کوهی از دروغ برای پاره کردن قلبت برای روانی کردن خودت برای بیمار شدنت برای نابود شدنت برای مردنت........

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

جودی ابوت تو کتاب بابا لنگ دراز به بابا می نویسه:آه بابااگر عاشق شدید که می دانید من چه می گویمو اگر ...

کاش منم یه بابالنگ دراز خوشگل و پولدار و مهربون داشتم 😅 جودی واقعاً حقّش بود بعد از اون همه مصیبت بهش برسه.