2777
2789
عنوان

با پولام چکار کنم بیاین لطفا

97 بازدید | 10 پست

سلام خانما

راستش من ۱۰ تومن دارم دکتر و اینامم رفتم قراره بزودی سرکارم برم،بعد دکترم گفته بود بخاطر زانوت بدنسازی ثبت نام من عضلات جلو و پشت پاتو قوی کن و فلان

خودم میگم ۷ تومن بدم یه طلای کوچیک بخرم

ک سه تومن بمونه یوقت لازمم میشه

یا بنظرتون همشو یچیز درست بخرم حداقل؟

میشه راهنمایی کنین؟چکار کنم

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

طلاتو بخر بمونه کنار مواقع ضروریت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاتو بخر بمونه کنار مواقع ضروریت

یعنی همه ی ده تومنو بدم؟

بعد پولی برام نمیمونه میترسم یهو وسط برج لازمم نشه

اینجایی ک قراره برم سرکار برجی ۳ تومن برام میوفته ولی هر موقع بخوام میتونه پولمو بده

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

همون ۱۰ تومنه کلا بده طلا بخر میگی سرکارم قراره بری خب پول میاد دستت باز

درسته، مثلا یعنی وسطای برج باشگاه ثبت نام کنم خوبه بنظرتون نه؟

که بعدش پشیمونم نشم که چرا پولمو یچیز درست حسابی بخر

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

هرکاری عقلت میگه بکن

دل ب آرزوی مادیش میرسه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

پولت کمه صبر کن حقوق بگیری زیاد بشع۷ تومن طلا سودش چقد میشه مگه ! الان بخری یا ماه بعد زیاد فرق نمیک ...

خانوادم خرجش میکنن الانم نمیدونن این پولو دارم

بعد حقوقم هم کمه🥲🥲🥲

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

درسته، مثلا یعنی وسطای برج باشگاه ثبت نام کنم خوبه بنظرتون نه؟که بعدش پشیمونم نشم که چرا پولمو یچیز ...

آره خوبه 

ن برو بخر همین الان طلا رو فقط طلا شکسته بگیر اگ برا پسنداز‌ میخوای و نمیخوای استفاده کنی 

درسته، مثلا یعنی وسطای برج باشگاه ثبت نام کنم خوبه بنظرتون نه؟که بعدش پشیمونم نشم که چرا پولمو یچیز ...

هیچی مهم تر از سلامتی و باشگاه نیس مربی خوب پیدا کن 

بقیه پولتم بده طلا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یعنی همه ی ده تومنو بدم؟بعد پولی برام نمیمونه میترسم یهو وسط برج لازمم نشهاینجایی ک قراره برم سرکار ...

نه ی مقدارش و

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖