2777
2789
عنوان

عمل بینی توی این سن کمک کنید 🙏🏼🙏🏼با 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از این زاویه معلوم نیست که

به نظرم بینیش خوبه ولی عمل هم کنه قشنگ تر میشه چون استخوانی هست فکر نکنم بعدا هم زیاد رشد کنه

دوست من قبل ۱۸ عمل کرد خوب بود همه چی

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

دیدم دوست داره بزارید عمل کنه

با دکتر زیبایی مشورت کنه بهتره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

در اون حدم بد نیست که تمسخر کنن احتمالا خودش رو داده 

واقعیت اینه که میتونه عمل کنه ولی ممکنه تا ۲سال دیگه دماغش بهتر شه

من خودم یادمه ۱۴،۱۵خیلی دماغم باد داشت و بد بود ولی بعد اوکی شد

کاربر قدیمی🤍                                                             

نه روی عکس زوم کردم

خب باید ببینی به صورتش میاد یا نه اینطوری معلوم نیست

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
پوستش هم خوبه اینجا فلش خورده

خب خداروشکر فعلا زوده دماغش هم بد نیست که 

مسخره بشه 

من نمی‌دونم کدوم بد تربیت روش میشه مسخره ظاهر کسی کنه مگر اینکه تو طویلع بار اومده باشن

خب خداروشکر فعلا زوده دماغش هم بد نیست که مسخره بشه من نمی‌دونم کدوم بد تربیت روش میشه مسخره ظاهر کس ...

یه دختره تو مدرسه منو کشیده کنار میگه به نظرم تو نیم سی سی به هر کدوم از لبات بزنی چه جیگری میشی😐💔

باورت میشه؟😐😐

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
😐😐😐 بگیری بزنی که نفسش بره

خواهر نمیدونی یه طوری خزون شده بودم قدرت حرکتیم مختل شده بود😐😂

عصن لب من زشت یا خوشگل من دوسش دارم اون کیه که به خودش اجازه میده بیاد واس من ژل تجویز کنه😐

خواهر نمیدونی یه طوری خزون شده بودم قدرت حرکتیم مختل شده بود😐😂عصن لب من زشت یا خوشگل من دوسش دارم ...

میفهممت تیر آدم بزنی خون در نمیاد 

نگو که اومدی خونه کلی حرف یادت اومد بهش بگی ولی دیر شده بود 😭😭😩