2777
2789

خواهر زادم حدودا ۱۵ سالشه 

سال دیگه که بشه ۱۶ می‌خواد بینیشو عمل کنه 

خواهرم مخالفه میگه نکن به من گفت راضیش کنم با خواهر زادم که حرف زدم متوجه شدم خیلی روی اعتماد به نفسش تاثیر گذاشته 

و میگه مورد تمسخر بچه ها قرار میگیره تو مدرسه 

خواهرم چند بار بردتش پیش مشاور بلکه روش تاثیری بزاره 

براتون عکس بینیش رو میزارم با رضایت خودش 

بزار رک نظر بشنووو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو بش بجو الان اگه عمل کنه دوباره تغییر میکنه چون تو این سن باد داره هنووز

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

بزار

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حالا برا عکس دماغ یه لنگ پا وایسیم:/

شل کنین دیگهه یه دماغهه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
حالا برا عکس دماغ یه لنگ پا وایسیم:/شل کنین دیگهه یه دماغهه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

چرا تو حلقشی😐

از دور عکس بده ادم بفهمه چی به چیه

من ۱۷عمل کردم پشیمونم

هم اینکه شدید بخاطر سن کمم اذیت شدم

هم اینکه سنم بالاتر رفت بینیم رشد کرد

وکلیم بعد عمل زجرکشیدم درحالی ک بقیه خیلی راحت میخندیدن تنهاکسی ک از شدت درد داشت گریه میکرد من بودم

اینقدر اذیت شدم ک پرستار اومد بهم سرم زد

ی شبم رایگان گذاشتن بیمارستان بمونم

بنظرم تا نرسیده ۱۸.۱۹بهتره ک عمل نکنه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S