2777
2789
عنوان

چاقییی

78 بازدید | 13 پست

من یکم لاغرم و حتما باید تا یه ماه دیگه حداقل ۵ کیلو اضافه کنم

چه قرصی خوبه بخرم؟ 

گین آپ که اصلش سخت پیدا میشه قرصای دیگم معرفی کنین.  راه هایی که کمکتون کرد زودتر ورن بگیرین رو بگین لطفا

توروخدا اونایی که نتیجه خوب دیدن،  لاغر بودن الان پر شدن کمک کنن🥲🥲 به خصوص پایین تنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد نیست ولی خب خارجی ش بیشتر نتیجه میده ، بعدشم این قرص اشتها رو زیاد می کنه همش دلت میخاد چیزی بخور ...

مرسی عزیزم♥💋

اخه سوییسیش رو تو نت دیدم نزدیک ۲ تومنه یکم گرونه برام تازه معلومم نیس اصل باشه یا نه🥲

من با کالری شماری از استخون بودن به پر تبدیل شدم😁

میشه روشتو توضیح بدی؟ 🥲

من یه مدت اومدم با کالری شمار برم ولی خیلیی حساس شده بودم بدتر غذا نمیچسبید بهم 

بعد چون نمیتونستم زیاد غذا بخورم حرصم میگرفت بدتر لاغر میشدم🤣🤦🏻‍♀️

میشه روشتو توضیح بدی؟ 🥲من یه مدت اومدم با کالری شمار برم ولی خیلیی حساس شده بودم بدتر غذا نمیچسبید ...

هرچی میخوردم کالری شماری میکردم و تا موقع خواب باید تا اون حد کالری که برنامه بهم گفته بود مصرف میکردم..

روزای اول خیلی سخت بود کم کم اشتهام باز شد..

و الان اصلا کالری شماری نمیکنم دیگه..

سعی کن بیشتر حلیم آش رشته ماکارونی پاستا بخوری خیلی کالری دارن

من با کالری شماری از استخون بودن به پر تبدیل شدم😁

چند کیلو اضافه کردی؟ تو چه مدت؟ 

من خیلیی میخوام زود به نتیجه برسم عروسی مهم  دعوتیم

همه خوش هیکللل

منم انگار هی دارم لاغرتر میشم😭😭

چند کیلو اضافه کردی؟ تو چه مدت؟ من خیلیی میخوام زود به نتیجه برسم عروسی مهم دعوتیمهمه خوش هیکلللمنم ...

من الان حدود یکسال نیمه که دیگه لاغر نیستم

ولی اگه بتونی راحت یکماهه میتونی ۵ کیلو اضاف کنی

من یکم کند پیش رفتم و دیر اضاف کردم 

جینسینگ

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من الان حدود یکسال نیمه که دیگه لاغر نیستمولی اگه بتونی راحت یکماهه میتونی ۵ کیلو اضاف کنیمن یکم کند ...

انیدوارم

بعد صبحونه خیلی کم میخورم

صبحونمم بیشتر کنم یا همون ناهار و میان وعده ها ببشتر شه اوکبه؟ 

انیدوارمبعد صبحونه خیلی کم میخورمصبحونمم بیشتر کنم یا همون ناهار و میان وعده ها ببشتر شه اوکبه؟

من اصلا صبحونه نمیخورم چون بدم میاد

ولی دیگه وقتی کالری شماری کنی تا شب میتونی جبرانش کنی

اما سعی کن بخوری