2777
2789
عنوان

مشهد رفتن با دانشگاه

170 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

دانشگاه می‌خواد ما رو ببره مشهد

حالا گفتن با قطار میبرن و اینکه محل اسکان توی حسینیه است

۱ و ۱۰۰ هم هزینه شه

من رزرو کردم

اما الان همه میگن خیلی کثیفه اونجوری

۹۰ نفر جمعیت توی دو طبقه حسینیه

کنسلش کنم یا ارزش داره برم؟!

۱۵ ساله مشهد نرفتم😭😭😭

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خیلی خوش میگذره من دوبار رفتم ولی مارا بردن هتل چقدر توجاده گفتیم وخندیدیم کاش برمیگشتم به دوران ...

آخه من وسواس شدید دارم

توی هتلم راحت نیستم 

چه برسه به حسینیه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

شما که بزرگی دانشجویی لارم نیس با اونا بریتنهایی بروتو همون تایم

بابامم گذاشت😂😂😂

چون خیلی تایپ کردم و قفل کردی اینجا میفرستم 😅

خب اینا چیز خوبی نیست 

اینکه یه دختر تو ۱۱ سالگی رابطه داشته باشه عملا شبیه عروسک جنسیه !! اینجا بهش میگن کودک همسری ولی خب حداقل اینجا به شکل زن و شوهر هستن یه تعهداتی دارن ! 

بنظر من کار بد ، بده 

چه ایران باشه چه خارج ! حالا اینکه یه فرهنگی تو یه جامعه ای عادی دیده بشه دلیل به خوب بودنش نیست !!! 

طبق امار خودشون سقط جنین تو دخترای زیر سن قانونی خیلی خیلی زیاده 

و تولد کودک هایی از مادران زیر سن قانونی هم زیاده که پدر ندارن !!! 

همه اینا فشار روانی و فیزیکی واسه یه خانومه 

و ظلم در حق یه بچه !! 

اما خب ما فقط قسمت بدون حجاب بودنشون رو میبینم و حسرت ازادیشون رو میخوریم 

در حالی که بی بندباری و ناهنجاری یدفعه ای به وجود نمیاد مرحله ب مرحله جلو میره

چون خیلی تایپ کردم و قفل کردی اینجا میفرستم 😅خب اینا چیز خوبی نیست اینکه یه دختر تو ۱۱ سالگی رابطه ...

من اولش خیلی موافق بودم

دیشب داشتم یه فیلم هندی می‌دیدم که یه صحنه از یه روس،پی خونه داشت

اونجا واقعا درک کردم که شاید از جهات، آزادی اینجوری خیلی بد باشه

طبیعتا با آزادی اینجور مسائل، جامعه کم کم به سمت روس،پی خونه هم میره و این دیگه میشه استثمار زن ها و ظلم در حقشون

اومدم بگم تو ۱۱ سالگی نمیدونستی پریود چیه من ۸ سالگی پریود شدماین چه عدالتیه

🤣🤣🤣

عزیزممممم

من ۱۳ سالگی شدم

عزیزم تاپیک تو بود ترکید ؟ چقد بی جنبه ان گزارش میزنن

بله متاسفانه