2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری لطفا بیایید 🥺🥺🥺🥺

384 بازدید | 5 پست

میشه اسنپ کار کرد؟!؟ بیمه میتونه  استعلام بگیره از اسنپ؟!؟ 

لطفا اگه کسی بازرس بیمه اس یا چیزی در موردش میدونه بگه 

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️
چجوری جیگر میکنی اسنپ کار کنیبرای زن خیلی خطرناک

برای خودم نپرسیدم شوهرم بیمه بیکاری میگیره میخوام بدونم میشه اسنپ هم کار کنه یا نه چون حقوقش به شدت کمه 

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیمه بیکاریم دو ماهه تموم شده دیگه مثل قبل نیست بازرس و حضور و غیاب و تحقیق محلی ندارن هرکاری میت ...

برای ما بازرس اومد الان 7 ماهه داریم میگیریم کلا یکبار بازرس اومد شما اسنپ کار نکردین؟!؟ چیزی در موردش نمیدونین که اگه شوهرم اسنپ کار کنه بیمه قطع میشه یا نه 

برای ما بازرس اومد الان 7 ماهه داریم میگیریم کلا یکبار بازرس اومد شما اسنپ کار نکردین؟!؟ چیزی در مور ...

نه من خانومم اسنپ و یا هر شغل دیگه ای نرفتم کلا خونه بودم البته من از شهر خودمون بیمه بیکاری میگرفتم و خودم یه شهر دیگه زندگی میکنم