2777
2789
عزیزم واقعا اینطوریه؟ اخه خیلی ازش تعریف میکنن ک😑😑منم میخاستم نوبت بگیرم برم

بیین دوتا ماما کراشنه اونجا دکتره 

اصلا دکتره نمیاد باهات بحرفخ 

دوتا دحتر جوونن کم سن گزاشتن اپمجا همه چیو اوم بخن میگخ ینی چی ادم میخاذ با دکتر بجرفه 

شوهزتم داخل مطب نمیزارن ک بیاد بیینه دکتر جی میکه

زن و شوهر وقتی مشکل ناباروری پیدا میکنن باید جفتشون کنار هم باشن 

ینی جی مردارو نمیزارن داخل از یور اصلا دکترو نمبینی همش اون ماماها که دوتا سه تا دختر جوون میحرفن باهات فایذه ندهره من رفتم یه جلسه دگ نرفتم 

رفتم یه دگتر دگ ک هم همسرمو داخل راه بدن هم با دکتر مستقیم بحرفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین دوتا ماما کراشنه اونجا دکتره اصلا دکتره نمیاد باهات بحرفخ دوتا دحتر جوونن کم سن گزاشتن اپمجا هم ...

دکتر خوب پیدا کردی ب منم بگو..واقعا نمیدونم کجا برم 

اخه یکی از کاربرا میگف مام رفته بود تو ویزیتش خود متخصص هم باهاش صحبت کرده بود😕

دکتر خوب پیدا کردی ب منم بگو..واقعا نمیدونم کجا برم اخه یکی از کاربرا میگف مام رفته بود تو ویزیتش خو ...

بیین دکترشو نه اینکه نبببنی اما زیاد نمبیینیش بیشتر کاراشون رو اون ماماها انجام میدن

من رفتم پیش دکترعاطفه اشتری نمیدونم فعلا جطوره یه جلسس رفتم بتز میخام برم ای یو ای کنم