2777
2789
عنوان

کی معروف تره اینجا 🤣🐻

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 142 پست
چیکارش میکنی ماچش ؟

ن بابا ماچ چیه چنان میزنم خون بشاشه بخدا دیرور یکی این تاپیک زد بعد کلا فک کنم بیست صفحه رفت جلو بخدااااا شاید سی بار من تگ‌ شدم بچه ها ایسگام کردن

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید بگم تا مخشو بزنم برام هواپیما شخصی بخره😂💔البته قبلا یکی داده ها ولی من جدیدش رو میخوام توج ...

چقدم هوات و داره😂😂😂

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خییییلی زیادن کی و تگ کنم آخه؟😬😬🙄🙄

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ن بابا ماچ چیه چنان میزنم خون بشاشه بخدا دیرور یکی این تاپیک زد بعد کلا فک کنم بیست صفحه رفت جلو بخد ...

وای 🤦🏻‍♀️😂😂😂

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

@آوا_هسدم

من معروفم پس

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

زرررررییییییی دهن منو وانکن بهش فک نکن دیگ

من برم ناهار بخورم 

اشتهام کور شده بود الان باز شده🤣😂

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇