2777
2789
عنوان

کی معروف تره اینجا 🤣🐻

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 142 پست
آره🤣🤣🤣🤣🤣😂😂

بخدا وااااای زری یه هفته پیش یکی تاپیک معروفا زد سه شب بود یکی همونجا منو تگ کرد منم انلاین بودم رفتم یعنی ایییینقد میخندیدن میگفتن شبانه روز سایتی خخخخ خیلی باحال بود

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین کنار من تولد ۱۰سالگیم اینجا نزدیکه😎

تو ۱۰ سال اندازه ۱ سال خیلیا هم پست نذاشتید طبیعیه اگر کمتر شناخته شده باشین😅❤️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بخدا وااااای زری یه هفته پیش یکی تاپیک معروفا زد سه شب بود یکی همونجا منو تگ کرد منم انلاین بودم رفت ...

🤣🤣🤣🤣😂

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

خیلی چند بار خواستم طلاق بگیرمااا ولی جلومو گرفت😪

اشکال نداره منم زنشم 

چطوری 🙋‍♀️😂😂😂

@آیدای_شاملووو @toranjbano @مشید_خانوم

😍🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بخدا گفتم چ غلطی کردم اومدم خخخخ ابروم رفت

بابا فدای سرت به کسی ربطی نداره کی آنلاینی کی آفلاینی