2777
2789
عنوان

آیا بارداری پوچه

46 بازدید | 6 پست

سلام خانما حالتون خوبه تروخدا بیاین کمک☹

۱۰ آبان ماه رفتم واسه سونو بیرون پیش دکترم نرفتم گفت ساک حاملگی ۱۲ میلی متر داری معادل ۶ هفته اینجا فهمیدم ۶ هفتمه و کیسه زرده مشاهده شد ولی جنین مشاهده نشد دیروز که ۱۹ آبان بود و ۷ هفته و دو روزم بود رفتم پیش دکترم سونو گذاشت گفت ۵ هفته نرمالی بعد بهش اون سونو بیرون رو نشون دادم گفتم گیج شدم نفهمیدم چند هفتمه سونو رو که دید گفت اگه اینطوریه یعنی رشد نکرده باید سونو واژینال بگیرم ازت سونو واژینال که گرفت گفت آره رشد نکرده  پوچه به درد نمیخوره منم که گریم‌گرفت با اصرار بش گفتم بزار تا یک هفته دیگه صبر کنم شاید جنین دیده بشه یا رشد کنه برام سونو نوشت ۱۰ روز دیگه ولی بم گفت پوچه یعنی واقعا امکانش هست‌پوچ باشه؟ آخه آخه چند جا خوندم کیسه زرده حاملگی پوچ رو رد میکنه و واقعا گیج‌کنندس یه بار گفتن ۶ هفته بعد دکترم‌گفت ۵ هفته و پوچه  نمیدونم چیکار کنم تروخدا کسی هست بتونه راهنماییم کنه 😔

😪

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قشنگ گفت به درد نمیخوره یعنی اینقدر بهم استرس وارد گرد پاهام سست شده بود نمیتونسم حتی راه برم

ببین بارداری پوچ باشه ناخوداگاه بدن دفه میکنه،به لکه بینی و بعدش خونریزی میافتی.فعلا عجله نکن