2777
2789

هفته پیش بچه خواهرم توپ کثیف توی حمام رو زد توی سرم من عصبی شدم رفتم حمام سر و بدنمو شستم. حالا این هفته(پریروز) دوباره اومدن بچه خواهرم هی میگفت بابام گفته با خاله ... (یعنی من) حرف نزن هرچیم گفت جوابشو نده. منم گفتم بابات نگفته توی خونه جای توپ‌بازی نیست؟ آخه سری قبلی هم توپ رو زدن توی یه قاب شیشه قابمون رو شکوندن

خواهر بزرگمم یعنی مامان همین بچه‌خواهرم که توپ زد توی سرم داشت به من چیز میگفت 

مامانم توی حیاط بود اومد اونم به من چیز گفت فکر کرد من دارم دعوا درست میکنم

من میخواستم ناهار درست کنم برای خودم دستکش دستم کرده بودم دست به شیر آبو اینا نزنم چون همه جا رو کثیف میدونم (خانوادم اصلا تمیز نیستن بخاطر همینم میخواستم ناهار جدا برای خودم درست کنم. قبلا گفتم چه کارایی میکنن توی تاپیکای قبلیم هست) اون یکی خواهرم اومد گفت مریضه این (منو میگفت). منم جوابشو دادم باز مامانم از توی حیاط اومد دید دارم با اون یکی خواهرمم بحث میکنم گفت تو مشکل داری با همه دعوا داری و بحث میکنی منم غرورم شکست دوباره عصبی شدم داد کشیدم سرشون ناهارم ریختم توی اجاق گاز (از بس عصبی شده بودم دیگه) اومدم توی اتاقم الانم قهرم مامانمم قهره طلبکاره

حالم از خانوادم بهم میخوره

خواهشا هی نگید همه مادرا لایق احترام هستن

مامانم میدونه من مشکل دکتر میرم دارم دارو میخورم بازم میره رو اعصابم. حالام مثل چی قیافه گرفته. پریروز که رفتم خونه مادرشوهرم اینجا نبودم امروز صبح اومدم. جو خونه‌مون خیلی سنگینه برام غیرقابل تحمله. چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم به روانشناس؟من دکتر روانپزشک میرم الان ۷ روزه دارم دارو میخورم بازم اذیتم میکنن

عزیزم وسواس داری

غذایی که پخته میشه الودگی نداره

یا مثلا توپ بزنن به سرت باعث کثیفیت نمیشه

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم وسواس داریغذایی که پخته میشه الودگی ندارهیا مثلا توپ بزنن به سرت باعث کثیفیت نمیشه

قبلا توضیح دادم توی تاپیکام هست

گوشت رو مامانم انداخت توی سینک سینکی که هیچوقت تمیز و جرمگیری نمیشه

بعدشم بچه های خواهرمم دستامونو نمیشورن که نشستن سر گوشتا رو سیخ کنن برای جوجه

توم هم توی وان کثیف که بچه جیش میکنه واقعا کثیف نیست؟ وقتی اصلا شسته نشده اومدن بازی کنن زدن توی سر من توپ خیس بود

قبلا توضیح دادم توی تاپیکام هستگوشت رو مامانم انداخت توی سینک سینکی که هیچوقت تمیز و جرمگیری نمیشهبع ...

غذا چون دماش میره بالا هیچ مشکلی نداره

اون وان با اب شسته نمیشه؟

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم وسواس داریغذایی که پخته میشه الودگی ندارهیا مثلا توپ بزنن به سرت باعث کثیفیت نمیشه

اصلا من وسواس دارم قبول 

با کسی که مریضه باید جر و بحث کرد و تحقیرش کرد تا مریضیش بدتر بشه؟

اصلا من وسواس دارم قبول با کسی که مریضه باید جر و بحث کرد و تحقیرش کرد تا مریضیش بدتر بشه؟

نه 

اونا کارشون غلطه

تو هم تا ابد باهاشون نمیمونی

ولی وسواس پیشروندس

الان سنت کمه راحتتره جلوش رو بگیری

لایک نکنید🙂‍↔️

نه اونا کارشون غلطهتو هم تا ابد باهاشون نمیمونیولی وسواس پیشروندسالان سنت کمه راحتتره جلوش رو بگیری

دارم دارو میخورم دیگه همه اینا رو کامل به دکترم توضیح دادم.

الان از صبح اومدم خونه‌مون حالم بده از خونه‌موت بدم اومده

دوباره هم بخوام باهاشون دعوا کنم باز همه چی سر من خراب میشه