2777
2789

مادربزرگم که پارسال فوت شده اومد همش توحیاط میچرخید بعد داشت میرفت می‌خواست زورکی لیوان آبو ازدستم بگیره میگفت تشنمه بعد محکم دستشو گرفتم بهش گفتم توروخدا برادرامو بچه هامودعاکن توخواب چشمش پرشد

من باردارم اومدم بگم بچه ی توشکمم دعاکن که رفت یه بچه آهو یا گوساله بود دقیق یادم نمیاد دورش میچرخید اونم باخودش برد 

کسی تعبیرشو بلده بگه توروخدا 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیرهمرده ازت ی چیزی میخاد براش نذری یا خیرات بده

اون بچه آهو که برد یعنی چی 

چرا نذاشت بگم بچه توشکمم دعاکنه؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

براش خیرات کن عزیزم وقتی مرده چیزی طلب میکنه. منتظر خیرات ینی

حتما اینکارو میکنم

مرده اگه یچیزی بهتون بده خیلی بد هس ولی چیزی بخواد بگیرع انتظار نظری داره دعا کن براش

آخه بچه آهو رو برد 

نمیدونم عزیزم

فقط چ تایمی از روز دیدی با ساعت بهم بگو 

اگ شب باشه تا قبل اذان صبح تعبیر داره اگ هم بعدش یا ظهر فک نکنم تعبیر داشته باشه... من اینو نمیدونما خواهرشوهرم میگفت ننیدونم سندیت داره یانه

اگ هم میبینی خیلی استرس داری ب طلبه ایی سیدی چیزی بگو تعبیز کنه

صدقه هم بزار

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..
من خواب دیدم ی مغازه بزرگ کفش فروشی بودم پرکفشامانتونستم انتخاب کنم اومدم بیرون

کفش یعنی سختی 

همینکه اومدی بیرون خیلی خوبه یعنی سختیو راه ندادی 

تعبیر کفش بده

نمیدونم عزیزمفقط چ تایمی از روز دیدی با ساعت بهم بگو اگ شب باشه تا قبل اذان صبح تعبیر داره اگ هم بعد ...

من حتی شده بعدازظهر خوابی دیدم تعبیر شده 

ولی حتما صدقه میذارم کنار چون باردارم از بچه ام میترسم 

اهو خیلی حیون نجیبیه شما نذری رو بده انشالا بچت هم بسلامت به دنیا بیاد بد بع دلت را ندع

انشالله 

همه ی امیدو دلخوشی من همین بچه ست 

شماهم بادل پاکتون دعا کنید برای بچه ام 

ایشالله ازخداهرچی میخوای بهت بده عزیزم

من حتی شده بعدازظهر خوابی دیدم تعبیر شده ولی حتما صدقه میذارم کنار چون باردارم از بچه ام میترسم

اره عزیزم صدقه بزار

استرس هم نگیر برا بچت خوب نیست

بنا ب سخن بقیه یه خیرات کوچیک هم بده برا مادربزرگت 

انشالله بلا ب دور باشه

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..