2777
2789
عنوان

مامانم منو دور میزنه

706 بازدید | 44 پست

شما باشین رفتارتون چطور میشه؟

من دو تا بچه 3 و 8 ماهه دارم.خواهر و رفیق ندارم که در روز دلم میگیره حتی باهاش حرف بزنم چه برسه برم پیشش.

مامانم اصلا خونمون نمیاد،تو این 8 ماه بعد زایمانم جمعا ۱۰ بارم نیومده.هر روز خونه فامیل و دوستاشه 

من هفته ای ۱ بار میرم خونش اونم زنگ میزنم مثلا فردا هستی.باید وقت بده ببینه میتونه یا نه

یعنی دلم بگیره نمیتونم اون لحظه برم.چون خونه نیست 

هم به مامانت حق میدم هم تو

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون هفته ساعت 9 صبح کار داشتم ۱ ساعت 

چون شوهرم صبح میره شب میاد نمیتونست خونه بمونه.من رفتم دنبال مامانم اومد خونم .پیش بچه ها.بچه ها خواب بودن

خلاصه ساعت ۱۱ برگشتم .از اون موقع همش گفت برم برم کار دارم خونه .انار گرفتم درست کنم .بهش گفتم اشکال نداره بمون تا شب ما تنهاییم .شامم زنگ میزنم بابام بیاد اینجا هی گفت نه

میدونم تعریف رایجش اینه که مادربزرگا از وقت گذروندن بانوه هاشون لذت ببرن بیشتر مردم هم  اینجورین ولی خوب بعضی هم نیستن چکارش میشه کرد دوست من؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

گفتم بمون میخوام بچه ها مه بعداظهر خوابیدن من برم مغازمون کار دارم(شوهرم میخواد بهم یه چیزایی یاد بده)

گفت نه نمیتونم 

بعد ساعت 1 دیدم داره به دخترخالش زنگ میزنه میای بریم فلان جا.مثل اینکه اونم گفت تو بیا خونمون .مامانم میگفت بهت پیام میدم ببین (اینارو من اتاق بودم شنیدم.یواش میگفت)

بعد اون هفته ساعت 9 صبح کار داشتم ۱ ساعت چون شوهرم صبح میره شب میاد نمیتونست خونه بمونه.من رفتم دنبا ...

مادرتون زمانی که مجرد بودین همین جور بود ؟

Tunnel Vision                                                                 

بعدش دیگه من کفتم پیامشو چک نکنم میمیرم.یه جا یواشکی گوشیشو دیدم گفته آره میام ساعت 5 میرسم

بعدم مامانم بهم میگفت تو برو مغازه قبل ساعت 5 خونه باش که من سریع برم خونه کارام نمونه

بعدش دیگه من کفتم پیامشو چک نکنم میمیرم.یه جا یواشکی گوشیشو دیدم گفته آره میام ساعت 5 میرسمبعدم ماما ...

برای چی گفت تا قبل از پنج خونه باش؟

Tunnel Vision                                                                 

عزیزم من جای شما باشم دیگه حتی زنگ هم یکی در میون میزنم در واقع مادرت یا دلش نمیخواد بیاد یا حوصله بچه داری نداره ولی من بهم خیلی بر میخوره از کسی انتظار ندارم ولی حقیقت رو بگه که نمیخواد بیاد ناراحت نمیشم اینکه بیاد و معذب باشه برام سخت تره