خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6322 عنوان کسی هست همسرش پلیس باشه نیروی انتظامی زندگی با پلیسا سخته👮♂️👮♂️👮♂️👮♂️ 1901 بازدید | 42 پست من یه تصوری از رمان های جنایی که از آقا پلیسا میخوندیم دارمقد بلند ، حرفه ای ، چهار شونه ، دست فرمون خوب ، تا حدودی اخمو ، باصدای بمواقعا ایناس؟ بعد حقوقشون تو چه بازه ایه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔 1403/08/20 | 13:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخلص_خدا عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 781 😂😂فیلمه خواهر حقوقشون هم کارمندیه کمتر ۲۰ تومن واقعا کفاف زندگیمونو نمیده گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6322 نههههه😅😅 پس چی من موندم زن کی بشم😭 وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
137222228riyana عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 14708 شوهر من نظامیهبستگی به ذاتش داره ویزگی هاشبچه ننساولویت اولش پدر ومادرشهمن و میبینه تازه بادش میکنه کار دارهموقع رابطه مهربونهو اینکه اگر تامیکام و بخونی میبینی باهام کارایی کرده دلم بد شکسته
halmaaa عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 7161 دختر خواهرم خیلی هم راضی حقوق خوبی دارن کلا مرد خوبیه الحمدالله اما چهارشونه نیست مگه استخدام به هیکل؟؟؟؟؟
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6322 😂😂فیلمه خواهر حقوقشون هم کارمندیه کمتر ۲۰ تومن واقعا کفاف زندگیمونو نمیده پس با معلما برابرهمعلمیک بهتره وفت ازتد دارهپلیس همیشه سرش شلوغه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9201 اونم یه ادم معمولیه میتونه خوش تیپ باشه یا نباشه.حقوقشون زیاد نیست،معمولیهماموریت و دوری از خانواده جزو کارشونه مخصوصا سالعای اول خدمت لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6322 شوهر من نظامیهبستگی به ذاتش داره ویزگی هاشبچه ننساولویت اولش پدر ومادرشهمن و میبینه تازه بادش میکنه ... نظامی ندوست .. وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
137222228riyana عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 14708 نظامی ندوست .. پلیسه دیگه شوهرمبه پلیسا میگن نظامی
قوقولی71 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 595 شوهر من نظامیهبستگی به ذاتش داره ویزگی هاشبچه ننساولویت اولش پدر ومادرشهمن و میبینه تازه بادش میکنه ... برو اداره پیش دوستاش گوشش و بپیچون خخخخ ناراحت نشی عزیزم مردا همشون همینن برا خودت زندگی کن انگار نیست
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6322 پلیس همون نظامیه🙄 اینایی که تو ماشین پلیس میشینن هم نظامی ان؟ وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔