2777
2789
عزیزم انشاالله سلامتیتو بدست میاری منم مثل شما صبح بزور از جام بلند میشم از بس کمرم درد میکنه بخدا ا ...

وای آبجی

خیلی مراقب باش

منم بیماریم دیسک کمره

خداروشکر تو بچه داری

من بیچاره خیلی خیلی دردای وحشتناک ک ب پام میزنه.

.هر لحطه با درد بودنم با آرزوی مرگ میگذره

دکترا اجازه بارداری نمیدن

من رفتم عمل لیزری خیلی بدتر شدم

تنها امیدم کربلاست که میخوام برم و ازامام حسین شفاعت بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ماه بعد از ازدواجم بیمار شدم و انواع دکتر و قرص و دارو عمل و تزریق و ..‌‌‌‌.بعد دو سال نیم بازم م ...

میشه رفتی برامادرم دعاکنی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
وای آبجیخیلی مراقب باشمنم بیماریم دیسک کمرهخداروشکر تو بچه داریمن بیچاره خیلی خیلی دردای وحشتناک ک ب ...

عزیزم انشاالله حالت بهتر شه منم خیلی ساله دارم ولی بعد زایمان بدتر شد الان هم بخاطر شیردهی یه طرفه میخوابم دیگه صبح جنازم بلند میشه از رو زمین 

گلم شما هم مراقب خودت باش واقعا بد دردیه چرا فیزیوتراپی نمیری اون بهترت میکنه من منتظرم دخترم بزرگتر شه برم دکتر خودم 31سالمه ولی استخونام انگار 60سالشه 

منم خانم هستم و سربازی نرفتم ولی این چیزارو میدونم این دیگه نیاز ب علاقه داشتن و نداشتن نداره

اخه ربطی به معلم بودن و شغل من نداره 🤕قرار نیس معلم همه چیو بدونه،فیلسوف نیست که

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

عزیزم انشاالله حالت بهتر شه منم خیلی ساله دارم ولی بعد زایمان بدتر شد الان هم بخاطر شیردهی یه طرفه م ...

خواهر ۶۰ ۷۰ تا دکتر رفتم

هر راهی و بگین رفتم

از بالای ۲۰۰ جلسه فیزیوتراپی و طب سوزنی و تزریق و حجامت و زالو و طب سنتی و کایروپراکتیک و بادکش و استخر و حرکات اصلاحی و دارو و ماساژ و عمل لیزری.... رفتم

و متاسفانه بعد عمل لیزری مخصوصا خیلی بدتر شدم

@تنهایی_پرهیاهو  

سلام میدونی چقدر دنبالت گشتم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

سلام این کاربر برای من تاپیک زدن و کلی و فحش به خودم و خانوادم دادن لطفا پیگیری کنید توهین میکنن بعد تاپیکودمیبندن

@عروووس22344  

@niniyar_5   @niniyar_2