سلام بچه ها کیا قبل پری افت قند خون داشتن بعدا فهمیدن باردارن؟,
من این ماه کلا علایم عجیب غریب دارم روز ۱۹ کلا علایم پری داشتم انگار سوزن میکردن رحمم ولی نشدم تا حالا امروزم قندم افتاد سرگیجه اصلا یه حالیم🥺کسی تجربه نداره
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
دوستان من ۳۰ مهر پری شدم از روز پنجم ینی ۴ ابان شرو ب مصرص قرص سیپرو ترون کامباد کردم یجورایی مثل ال دی هست الان همش حالت تهوع دارم میخوام بخوابم و بوی غذا اذیتم میکنه صب ها ناشتا هم گاهی کم مونده بالا بیارم اینا ممکنه عوارض قرص باشه یا باردارم
[QUOTE=360043651]بیبی زدی از دادی خو شاید بارداری[/QUOTEهنوز مونده به پری سه روز ولی دوماهه تحت درمانم سنتی ها دارو نمیخورم این ماه کلا فرق داره علایمم روز تخمک گذاری اقدام داشتم دوروز زیر دلم شدید درد داشت با نافم روز ۱۹ یه روز کامل درد پری انگار الان میاد دیشب قندم افتاد نمیدونم که خواستم از شما بپرسم
[QUOTE=360043651]بیبی زدی از دادی خو شاید بارداری[/QUOTEهنوز مونده به پری سه روز ولی دوماهه تحت درما ...
انشالله ک بارداری قطعی نمیشه چیزی گفت
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺