2777
2789
عنوان

افت قند خون نشانه بارداریه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 33 پست
احتمالش خیلی کمه شاید هورمونات به هم خورده ولی بازم احتیاط کن هیچی غیر ممکن نیست

اصلا یجوریم تازه من قرصا رو برا ی مشکل دیگه میخورم ینی در حین مصرف قرص جلو گیری طبیعی هم دارم

علائم پریودی و بارداری شبیه همن تقریبا منم موقع بارداری سینه هام به شدت بزرگ شده بودن

اره بخاطر همین زیاد امید ندارم اخه ترشحی هم ندارم پس شاید منتفیه ولی قند خونم افتاد تعجب کردم سر بچه اولم از اون فهمیدم قندم افتاده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا یجوریم تازه من قرصا رو برا ی مشکل دیگه میخورم ینی در حین مصرف قرص جلو گیری طبیعی هم دارم

من قبلا ال دی خوردم زمان مجردی انقدر حالت تهوع میگرفتم تپش قلب دیگه نخوردم داروهای هورمونی خیلی عوارض دارن

من قبلا ال دی خوردم زمان مجردی انقدر حالت تهوع میگرفتم تپش قلب دیگه نخوردم داروهای هورمونی خیلی عوار ...

منو دکتر نوشته بابد ۳ ماه بخورم الان ۶ ساله متاهلم اولین باره منم مصرف نکردم

انشالله خدا مهربونه من دخترمو به طور معجزه آسا خدا بهم داد باید میرفتیم آی وی اف ولی خدا هدیه کرد نا ...

وای خدا چقد خوشحال شدم واستتت ان شاالله ب حق اربابم حسین خدا برا دوتامون ی نی نی سالم و سرحال میده

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️