2777
2789
عنوان

برای اجرا گذاشتن مهریه کجا برم

83 بازدید | 7 پست

چیری به اسمش نداره که بخوام توقیف کنم و اینا 

باید کجا برم درخواست مهریه بدم ؟

کسی جدیدا رفته؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری اول همون محضری ازدواج کردی سند ازدواج و شناسنامه هم ببر بعدش راهنماییت میکنن

شما جدیدا رفتی 

دفتر قضا نیاز هست ؟

برم محضری ک ازدواج کردیم برا راهنمایی  یا اونجا درخواستی چیزی باید بدم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
شما جدیدا رفتی دفتر قضا نیاز هست ؟برم محضری ک ازدواج کردیم برا راهنمایی یا اونجا درخواستی چیزی باید ...

اره من برای گرفتن مهریه اقدام کردم ولی اخرش راضی شدم ی مبلغی بهم بده توافقی جدا شیم بخشیدم مهریه رو

اول باید سند ازدواج و شناسنامه ببری همون دفتر ازدواجی که عقد کردید اونجا درخواست میدی که مهریه ات بزاری اجرا بعدش باید بری احتمالا ثبت اسناد ثبتش کنی بعد پیامک اجراش میره براش بعد از اون دیگه خودشون راهنماییت میکنن اما با وکیل پروسه رو بهتر طی میکنی اگر پول داری وکیل بگیری 

فکر کنم حداقل ۳ الی ۵ پیش قسط سکه براش ببرن اگر زرنگ باشی البته بتونی حقتو بگیری

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اره من برای گرفتن مهریه اقدام کردم ولی اخرش راضی شدم ی مبلغی بهم بده توافقی جدا شیم بخشیدم مهریه روا ...

اهاا مننون از راهنماییت عزیزم   الان جدا شدی ؟  حالت خوب شد ؟

این پیش قسط سکه  یعنی براش قسط بندی میکنن ماهیانه بهم بده ؟

این ی ادم خیانت کاره عوضی  لیاقت بخشیدن مهریه و هیچ چیزی نداره 

حقوقش هم ۴ تومن بیشتر نیست  موندم با این حقوقش دادگاه چیزی برام میده یا نه 

و اینکه یسوال دیگه هم داشتم هزینه های این روند اجرا گذاشتن براتون زیاد در اومد ؟

اهاا مننون از راهنماییت عزیزم الان جدا شدی ؟ حالت خوب شد ؟این پیش قسط سکه یعنی براش قسط بندی میک ...

یکی یکی جواب میدم

هنوز جدا نشدم دارم پروسه اش طی میکنم

حالم خوبه چون خوشحالم دارم جدا میشم فقط ناراحتم چرا گذاشتم ازم سواستفاده کنن و مطمنم خدا انتقاممو ازشون میگیره سپردم دست خدا

پیش قسط سکه اولین قسط سکه ۳ الی ۵ سکه باید حتما بهتون بده بقیه اش قسطی میکنن ۶ الی ۱۲ ماه یک سکه ـ برای بعضی ها که حقوقشون خوب بوده حتی ۸ سکه پیش قسط بریدن

حالا تو تلاش کن نفقه و اجرت المثل هم بگیری

با توجه به خیانتکار بودنش اگر بتونی ثابت کنی تو دادگاه خیلی برات خوبه

حقوقش کمه ممکنه مهریه سخت بدست بیاری ولی با وکیل خوب میتونی از پسش بر بیای

هزینه ها هم ممکنه ۲ الی ۳ میلیون پات در بیاد

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

یکی یکی جواب میدمهنوز جدا نشدم دارم پروسه اش طی میکنمحالم خوبه چون خوشحالم دارم جدا میشم فقط ناراحتم ...

خیلی ممنونم عزیزم  تشکر