2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرسابقم برگردم

1263 بازدید | 55 پست

سلام خواهش میکنم اگه بچه اید و تجربه زندگی مشترک ندارید نظر ندید

خانوما من اردیبهشت از همسر سابقم جدا شدم یه پسر 19 ماهه هم داریم بهم درخواست برگشتن داد حدودا یه ماه پیش منم یه سری شرط و شروط گذاشتم که زیر بار نرفت دوباره دو هفته پیش حرف زدیم و ازم دوماه مهلت گرفت ولی حس میکنم هیچکاری نمیکنه قرار بوددبه خانواده اش بگه که میخواد خونه رو جدا کنه دنبال کار بگرده خودشو از باباش جدا کنه اما هنوز همون تن لشیه که بود 

به روش بیارم یا صبر کنم این دو ماه رو؟

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس چرا برگردی وقتی خونه‌ جدا نگرفته

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

مطمئنی؟

خانما میشه امضامو بخونید؟😭

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

میخوای برگردی؟؟؟؟؟ برگرد ایندفعه با دوتا بچه جدا شو 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بذار اون پیگیرت باشه

اون پیگیره اصلا به روش نمیارم اما از درون در حال انفجارم

جوری رفتار میکنم انوار اصلا حرفی بینمون زده نشده

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

عزیزم مشکلاتی که یک بار کار شما رو با بچه کوچیک به جدایی کشونده، تا وقتی که هست برگشتن معنی نداره چون بعدش شرایط از قبل هم بدتر میشه. شما میتونی برای اینکه ازش بچه داری این دو ماهم فرصت بدی ولی اگر مشکلات اصلیتون رفع نشد و شرایط تغییری نکرده بود برنگرد به نظر من