2777
2789
اشتباهت همون بوده دیگه یک دوره انتی بیوتیک میدن بخورید باید مصرف میکردی الانم باید کلا بری چکاب پیش ...

من بااینکه خوردم داروهامو کامل بعد عمل 

ولی بازم عفونت گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیز حتما برو دکتر من تجربه ای از سزارین نداشتم دیدم بدنم داغه می دیدم بعد از پونزده روز نمیتونم راه برم تا اینکه به روز دیدمم غرق خون زردرنگم،  من خیلییییی اذیت شدم حتما برو دکتر تا مثل من نشی 

کار خیلی خطرناکی کردیحموم رفتی لیف نمیکشی رو بخیهات اومدی بیرون با سشوار قشنگ خشکش میکنی بعد زیاد خم ...

استراحت مطلق کجا بود یه ماه nicuبودیم بدو بدو و برداشتن وسایل و... رفتم دکتر گفت آلرژی به نخ بخیه داری یه مدت همش میخواد باز بشه

من آلرژی به نخ بخیه داشتم و دکتر گفت تا وقتی جذب

بشه ممکنه جاهای مختلف باز بشه

گفت روزی سه بار برم حموم و بعد خشک کردن با سشوار محل بخیه رو اسپری نی واشا بزنم که اینکار رو کردم عالی بود سوراخش بسته شد اسپری جای زخم بقیه بخیه رو هم خوب کرده