2777
2789
عنوان

عاشق مرد سن بالا شدم

1325 بازدید | 27 پست

بچه ها من واقعا دارم دیوونه میشم از فکرش

۱۵ سال اختلاف سنی داریم من ۲۰ و اون ۳۵

باهم میریم بیرون میایم و ارتباط داریم

اما من واقعا دارم از این موضوع رنج میبرم

خیلی زیاد سخته

یه سری انتظارات هست که اون درکش نمیکنه مثل من ولی الان واقعا دارم دیوونش میشم از بس بهش فکر میکنم همش دلم میخواد ببینمش الان یکساله که باهم ارتباط داریم اما عاشقانه نه یه رابطه ساده اما من حسم داره خیلی فراتر میره

توروخدا بگید چیکار کنم

به سرم زده برم روانشناس

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سن بالا نیست که

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بهش فکر نکن این چیزا آینده نداره 

پنج سال دیگه تو ۲۵ سالت میشه اول جوونی و اون ۴۰ سالش شده که دیگه تقریبا اوایل میانسالی بعد تو همش میگی اون دیگه پیر شده و فلان

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

آره روانشناس واسه همین روزاست 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اهوم ۲۰ ساله تفاوتشون😕

۱۵ ساله تفاوتشون

با دقت بخون

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
دیگه مرد 35 ساله مث 25 ساله شور و شوق نداره مطمئنن برا چمیدونم عشقولانه بازیا

اره دقیقا یه سری انتظاراتی دارم ک اصلا درکی ازش نداره

نمیتونه براورده کنه رفتاراش پخته اس اما خب من اول جوونیمه شیطنتای خاص خودمو دارم اونم خوبه ها نمیگم سرده ولی من بیشتر میخوام

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.