2777
2789
انقدرررر مشکل روحی روانی دارم ک با صد جلسه تراپی هم خوب نمیشم بچه بیچاره من فقط چهارسالشه

مطمئن باش با درمان روانشناس و درصورت نیاز روانپزشک خیلی خیلی خوب میشی 

اینو منی میگم که مادرم زوری منو برد دکتر و خودم میگفتم نه من تغییر نمیکنم 

اما الان بعد دوسال دارم میبینم چقدر عوض شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورتون از پاکسازی چی هست؟

پاکسازی معده کبد رحم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

اتفاقا کسایی که مشکل جسمی دارن ،مغزشون بهتر کار میکنه،یه آشنایی داریم پیرسون مادر زادی یدستش  کوتاه تر بود چند بار عمل کردن تا کاراییش بهتر شد ولی اینقدر پسر زرنگیه،هوشش هم بالاست،البته الان پونزده سالشه دیگه

شعر بدرک، درسای سخت، علوم، مطالعات، معنی کلمه! یعنی معنی کلماتی رو باید حفظ کنن ک من تو این سن تا حا ...

آره درسا زیاد شده و متاسفانه بچه ها هم درس نمیخونن، 

وای من با زمان خودم مقایسه میکنم مغزم سوت میکشه، که چقدر ما برامون درس و امتحان مهم بود، ولی اینا نه. 

من صبح تا شب مبرفتم تو اتاق درس میخوندم, حالا دخترم پنج دقیقه میره تو اتاق ، میاد بیرون میگه تموم شدم😏

ازشم میپرسم بلد نیست😂 ولی خوشم میاد از رو نمیرن، عین خیالشونم نیست،

گاهی هم میگم خوش به حالشون، این همه ما استرس کشیدیم و درس خوندیم به کجا رسیدیم

نه خوب نمیشه 

باید عمل بشه از چند جا 

الانم دچار لکنت خیلی شدید شد 

دارم روانی میشم دیگه 

هیچ اعتماد ب نفسی نداره 

دیگه نمیتونه صحبت کنه 

بچه ای که از وقتی حرف زد من بیشتر و بیشتر عاشقش شدم 

عذاب وجدان دارع دیوونم میکنه ک ای کاش هیچ وقت به دنیاش نمیاوردم

آره درسا زیاد شده و متاسفانه بچه ها هم درس نمیخونن، وای من با زمان خودم مقایسه میکنم مغزم سوت میکشه، ...

دقیقا، ولی خدایی زمان ما درسا راحت‌تر از الان بود.

اینقدر سخت شده ک بجه ها زده شدن از درس

اتفاقا کسایی که مشکل جسمی دارن ،مغزشون بهتر کار میکنه،یه آشنایی داریم پیرسون مادر زادی یدستش کوتاه ...

بچه من انققققدر عاقل و مودب و زیباس که حد نداره 

نمیدونم چرا خدا داره بام اینجوری تا می‌کنه 

انقققققدر این چند سال من گریه کردم ک بابام اون روزی میگف یعنی این بزرگ بشه قدر این گریه هاتو می‌دونه ؟؟؟؟؟