2777
2789

بخاطر اینکه یکم با بچه های عادی متفاوته مدام سرکوفتش میزنم 

هم تا الان ب خیلیا گفتم 

هم دیشب شوهرمو تو دعوا سرکوفت زدم ک سر تو رفته اسکل شذه 

اونم داشت نگام میکرد 

متنفرررررم از خودم 

اخه چطور روانی نشم یه شعر سه بیتی رو دخترم یه هفتس حفظ نشده

بچه من به سن مدرسه نرسیده 

ولی خودم زمان درس خودمو یادمه 

ببین حفظ نشه 

بهتره تا روانی بشه 

اگه به زور و دادو بیداد میخوای بلد بشه بدون به شدت داری آسیب روحی شدید میزنی بهش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چطور روانی نشم یه شعر سه بیتی رو دخترم یه هفتس حفظ نشده

با این دهه نودیا خیلی کل کل نکن، اعصاب خودت خورد میشه، 

منم دخترم خیلی اهل درس نیست، قبلا خیلی بهش فشار میاوردم، دیدم بیشتر خودم اعصابم خورد میشه، گفتم بی خیال، بهش میگم تو میخوای نمره بگیری، تو میخوای پیشرفت کنی، خواستی بخون، خواستی نخون، 

کم دوران خودمون حرص نمره خوردیم، حالا نوبت اینا هست، 

انقدرررر مشکل روحی روانی دارم ک با صد جلسه تراپی هم خوب نمیشم بچه بیچاره من فقط چهارسالشه

چون هیچی از مشکلاتت نمی‌دونم هیچ درگی ندارم 

ولی وقتی آدم یه مشکلاتی رو راه حلش رو ندونه و حس این و داشته باشه که تو باتلاق  گیر کرده اون مشکل رو خیلی بزرگ میبینه و فکر می‌کنه تراپی هم نمیتونه کمکی بهش کنه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اشکال نداره عزیزم 

دیگه غصه نخور

فعلا هم که دنیا اومده فرشته کوچولوت و نمیتونی قورتش بدی که 

سعی کن رفتارتو کم کم تغییر بدی 

پدر مادر ها که ذاتا پدر و مادر نیستن

به مرور یاد میگیرن و مطالعه میکنن

اگر مشکل دیر اموزی داره چک کن ADHD نباشه یوقت

اگرم خودتون حوصله اتون نمیشه باهاش درس کار کنید معلم خصوصی بگیرید و نزارید رابطه مادر و فرزندیتون بخاطر درس خراب بشه

عه وای با بچه ۴ ساله بداخلاقی میکنی،خانوم بچه شما مطمعنا هیچ مشکلی نداره،لطفا خواهشا خودت رو اصلاح کن و بیشتر از این به اون طفل معصوم آسیب نزن،در ضمن شما هر چقدر که مشکل داری بازم دلیلی نمیشه سر اون بچه خالی کنی

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

بخاطر اینکه یکم با بچه های عادی متفاوته مدام سرکوفتش میزنم هم تا الان ب خیلیا گفتم هم دیشب شوهرمو تو ...

چرا مقایسش میکنی عزیزم، هر کس تو یه چیزی استعداد داره، پیدا کن استعدادشو.

من بچه های خودمم با هم فرق دارن، دخترم کلاس اول خیلی باهاش کار کردم تا راه بیفته، ولی پسرم خودش همه ی کارا و مشقاش و می‌کنه ، حتی خیلی بهترو قشنگ تر از من، دلیل نمیشه سرکوفتش وبه دخترم بزنم، دخترمم تو کارای دیگه عالیه، 

هر کسی با اطرافیانش متفاوته، تو رو خدا مقایسه نکنید

اشکال نداره عزیزم دیگه غصه نخورفعلا هم که دنیا اومده فرشته کوچولوت و نمیتونی قورتش بدی که سعی کن رفت ...

بچه من چهارسالشه 

مدام این عقیده رو دارم ک چون مشکل جسمی داره و کاراش با تاخیرن پس گیراییشم ضعیفه و اسکله 

حالم از خود آشغالم بهم میخوره