2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپی میری ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مزاجتو درست کن پاکسازی کن

به نظرم درست میگن.

اگر نوع غذا خوردنمون، زمان خوابمون دریت باشه رو خیلی مسائل اثر میذاره.منم مثل شما بودم ، سودا بدنم رو پر کرده بود، همش بد بینی و ناراحتی و افسردگی،

الآن مزاجم رو درست کردم، الحمدلله خیلی بهترم، اخلاق و رفتارمم خیلی بهتر شده 

اخه چطور روانی نشم یه شعر سه بیتی رو دخترم یه هفتس حفظ نشده

کاش همه مشکلات اینجوری بود . بچه رو بخاطر درس اذیت نکن مثلا ماهایی که اینقدر بهمون سخت گرفتن بخاطر درس خوندن بجز اینکه از لحاظ اعصاب و روان داغونمون کردن اتفاق خاصی افتاد ؟؟کسایی که شغلشون ازاده و دانشگاه هم نرفتن درآمدشون ازما بیشتره

اخه چطور روانی نشم یه شعر سه بیتی رو دخترم یه هفتس حفظ نشده

طریقه حفظ کردن را تغییر بدید تا براش جذاب بشه.

من اویل برای دخترم به صورت بازی کلمه به کلمه باهاش حفظ میکردم ومیگفتم یکبار تو بگو یکبارمن تا ببینیم کی زودتر یادش میمونه،کلی با هم میخندیدیم

حالا بزرگ شده وبه همون روش زود حفظ میکنه