2777
2789

همش خواب میبینم که شوهر بچه دارم 😭😭😭😭 هرچی سعی میکنم یادم نمی یاد زیر خواب کسی شده باشم 😂😂 چجوری به خوابام حالی کنم من ارزو دارم چرا خرابش میکنی . بخدا وقتی از خواب بیدار میشم هزاران بار شکر میکنم که خواب بود . وقتی تو خواب تصمیم به طلاق میگیرم به خودم میگم کی میاد زنه مطلقه میگیره ؟ عجیب تو مخمصه میوفتم . تازه همش دنبال مامان بابام میگردم چجوری اجازه دادن من این حماقتو بکنم . نموخوام نموخوام 😭😭😭 اخه چجوری خوابمو درست کنم که دیگه این کابوسو نبینم چجورییییییییی . 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرز حرف زدنت معلومه😂😂😂ادب و شعورم نداری ....زیرخواب😒😒

پس چی بگم نزدیکی ؟

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

توی رابطه جنسی قرار نیست کسی تحقیر بشه که راجع به زن اینجور صحبت می‌کنین! 

با این حرف داری به کلی مادر توهین می‌کنی حتی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

توی رابطه جنسی قرار نیست کسی تحقیر بشه که راجع به زن اینجور صحبت می‌کنین! با این حرف داری به کلی ماد ...

مگه دروغه بچه که لک لکا نمیارن